#Bodygoals: Η Sofia Richie έχει το σώμα που θες να αποκτήσεις φέτος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
#Bodygoals: Η Sofia Richie έχει το σώμα που θες να αποκτήσεις φέτος

Άσε τη σοκολάτα και ξεκίνα τους κοιλιακούς

Τι και αν είναι μόλις 19 ετών, η Sofia Richie είναι όμορφη, επιτυχημένη (κόρη του γνωστού τραγουδιστή) και έχει σχέση με ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αρσενικά της ξένης showbiz. Μπορεί το τελευταίο διάστημα όμως να έχουν ειπωθεί πολλά γι’ αυτή την σχέση και να την παρουσιάζουν ως τελειωμένη, όμως εκείνη έκανε την πρώτη red carpet εμφάνιση της με τον Scott Disick και κάπως έτσι έκαναν τους πάντες να σωπάσουν.

Αυτή τη φορά ωστόσο δεν θα μιλήσουμε για την σχέση του διάσημου ζευγαριού, αλλά για την τελευταία εμφάνιση της Sofia, η οποία είναι σα να βγήκε από ένα όνειρο. Η 19χρονη απολαμβάνει διακοπές στο Miami και οι φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε με το λευκό μπικίνι της έκαναν το σημερινό -και αυριανό και μεθαυριανό και πάει λέγοντας- μας #bodygoals.


https://www.instagram.com/p/

Sofia μίλησε μας λίγο γι’ αυτό το κορμί; Μίλησε μας λίγο γι’ αυτούς σου τους κοιλιακούς που τους βλέπουμε και καθόμαστε και μετράμε ένα-ένα τα κουτάκια στην κοιλιά σου. Κοιτάζεις τις φωτογραφίες της και δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις, γι’ αυτό κι εμείς απλά θαυμάζουμε το καλλίγραμμο αυτό κορμί της 19χρονης star.


https://www.instagram.com/p/

Ένα κορμί ιδανικό και αυτό που όλες θέλουμε να αποκτήσουμε αυτή τη σεζόν. Κορίτσια αφήστε κάτω τις σοκολάτες, τα ροκανίσματα και οι κοιλιακοί μας περιμένουν.


https://www.instagram.com/p/