Το αποδεικτικό στοιχείο που έκανε τους fans να νομίσουν, πως η Khloe επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το αποδεικτικό στοιχείο που έκανε τους fans να νομίσουν, πως η Khloe επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Ισχύει όμως;

Το «θρίλερ» των τελευταίων μηνών δεν είναι άλλο από τις δύο ανεπιβεβαίωτες -μέχρι τώρα- εγκυμοσύνες των Khloe Kardashian και Kylie Jenner. Μπορεί σε λίγο καιρό να πλησιάζει ο τοκετός, όμως εκείνες δεν έχουν βγάλει ούτε μια λέξη από το στόμα τους για το αν αυτές ισχύουν ή όχι.

Η Khloe βέβαια κάνει την μία γκάφα πίσω από την άλλη τις τελευταίες ημέρες, αφού μετά την εμφάνιση της στο αεροδρόμιο του Los Angeles, όπου σχεδόν αναγκάστηκε να μας δείξει την φουσκωμένη της κοιλιά, ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram, φορώντας ρούχα από την σειρά Good American και εκεί τα σχόλια της και του συντρόφου της, Tristan Thompson, μάλλον αποκάλυψαν κάτι που δεν έπρεπε, αλλά που ήδη ξέραμε.

Η reality star έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφία της για το πόσο λατρεύει τα σετ φόρμας και ειδικά το συγκεκριμένο από την δική της συλλογή, με τον σύντροφο της να σχολιάζει για το σώμα της. Η απάντηση της; «Hey daddy» (aka γειά σου μπαμπά) και πολλές καρδιές. Και φυσικά άπειρα σχόλια για το ότι αποκάλεσε τον σύντροφο της για μία ακόμη φορά έτσι, αποδεικνύοντας πως είναι έγκυος.


https://www.instagram.com/p/

Όπως καταλαβαίνεις ευθέως δεν σκοπεύουν να μας ανακοινώσουν κάτι, οπότε περίμενε κι εσύ μαζί μας την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο.