Η κίνηση της Selena Gomez, που μας απέδειξε ότι είναι πραγματικά «in love» με τον Justin Bieber

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση της Selena Gomez, που μας απέδειξε ότι είναι πραγματικά «in love» με τον Justin Bieber

Και λατρεύει τη μαμά του, όσο κι εκείνη

Μόλις ένα 24ωρο έχει περάσει από τη στιγμή που διαβάσαμε τη συνέντευξη της μαμάς του Justin Bieber και όσα εκείνη είπε για την γλυκύτατη Selena Gomez. Η 41χρονη δήλωσε χαρακτηριστικά πως έχει έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό μαζί της που τον θεωρεί πολύτιμο και πως αν ο Justin την αγαπά, τότε κι εκείνη την λατρεύει.

Και τι πιστεύεις πως έκανε η Selena μετά από αυτά τα υπέροχα λόγια που διάβασε -και που ίσως ήδη γνώριζε-; Φυσικά ανταπέδωσε την κίνηση, κάνοντας κάτι που μας απέδειξε ότι είναι πραγματικά -και θα είναι για πάντα- ερωτευμένη με τον νεαρό τραγουδιστή και εκ νέου σύντροφο της.

Ο Justin ανέβασε εχθές στο Instagram account του μία φωτογραφία με την -πανέμορφη ομολογουμένως- Pattie Mallette (aka η μαμά), γράφοντας κάτι πολύ όμορφο και με την Selena φυσικά να δίνει πρώτη και καλύτερη το like της στο τρυφερό αυτό ενσταντανέ. Με τόσα καλά λόγια που είπε εκείνη άλλωστε ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει εδώ που τα λέμε.

«Σ’ αγαπάω μαμά! Είμαι πολύ περήφανος για σένα και για την καλοκαρδοσύνη σου για τον κόσμο. Με εμπνέεις να γίνομαι ολοένα και καλύτερος», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και τα likes έπεσαν βροχή μέσα σε αυτά και αυτό της Selena Gomez. Justin, ελπίζουμε να τηρήσεις αυτήν την υπόσχεση σου, ξεκινώντας από το να είσαι καλός και πιστός στη Selly μας.


https://www.instagram.com/p/