Η «απιστία» του Justin Theroux και οι μεγάλοι φόβοι της Jennifer Aniston

Η «απιστία» του Justin Theroux και οι μεγάλοι φόβοι της Jennifer Aniston

...και δε φαντάζεσαι ποια είναι!

Κοίτα να δεις τι εκπληξούλα μας επιφύλασσε η σημερινή ημέρα και ιδιαίτερα στους φανς της Jennifer Aniston. Από ότι φαίνεται το σκηνικό «Jolie-Pitt» επαναλαμβάνεται, σύμφωνα με τα ξένα tabloids. Η Aniston σήμανε συναγερμό καθώς ο σύζυγός της κυκλοφορεί ήδη στα γνωστά στέκια του Hollywood με διάσημη και μάλιστα πετυχημένη ηθοποιό.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Justin Theroux περνά πολλές ώρες μαζί με τη Nicole Kidman. Οι δύο ηθοποιοί παραβρέθηκαν μαζί σε event μεγάλου brand ενώ παπαράτσι τους έχουν απαθανατίσει να δειπνούν οι δυο τους σε κάποιο εστιατόριο. Βλέπεις οι δύο διάσημοι ηθοποιοί βρίσκονται στις συζητήσεις για μία συνεργασία και οι συναντήσεις τους όλο και πυκνώνουν.

Να σου πούμε εμείς την δική μας ταπεινή άποψη; Ο Justin είναι τόσο ερωτευμένος με την Aniston που δεν πιστεύουμε πως πρόκειται ποτέ να της κάνει «αταξία» ούτε και να γίνει ένας δεύτερος Brad Pitt στην ζωή της. Επίσης, η Nicole Kidman έχει δηλώσει αρκετές φορές πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύζυγό της και «ανοιχτή» σε κάθε σκέψη για ένα ακόμη παιδί.