Αθηνά Οικονομάκου- Βάσω Λασκαράκη: Είναι η φιλία τους, τελικά, τόσο αληθινή;

Αθηνά Οικονομάκου- Βάσω Λασκαράκη: Είναι η φιλία τους, τελικά, τόσο αληθινή;

Μπες, διάβασε και... κρίνε!

Αθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη. Δύο φίλες που τώρα τελευταία μας απασχολούν πολύ στα social media. Βγαίνουν έξω, μαζεύονται σε κάποιο σπίτι για φαγητό και πιτζάμα πάρτι ή ξεκλέβουν χρόνο για κάποια εκδρομή. Φέτος, μάλιστα μαζί με την τρίτη κολλητή της παρέας τη Νικόλ Παναγιώτου βρέθηκαν για μερικές ημέρες στην Σέριφο ενώ η τελευταία τους εξόρμηση εκτός Αθηνών έγινε με αφορμή τον γάμο της Αθηνάς στην Πελοπόννησο.

Καθημερινά σχεδόν, αν τις ακολουθείς στα social media, θα έχεις δεις πως ανταλλάσσουν βίντεο ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που βάζουν το hashtag #DoNotCopyPaste ή ποζάρουν με το λεκτικό… «ρακόρ».Η φιλία αυτή δεν είναι ψεύτικη. Εμείς πλέον έχουμε πειστεί πως οι δύο ηθοποιοί είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Βλέπεις πολλοί ισχυρίζονται πως στον κόσμο της showbiz δεν υπάρχουν φιλίες, μα εκείνες βρίσκονται στην αντίπερα όχθη.

Φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο ή τα social media υπάρχουν πολλές και κάθε φορά που η μία μιλά για την άλλη μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταλάβει πως τα αισθήματα και τα λόγια τους είναι αληθινά. Για αυτό εμείς θα κλείσουμε το άρθρο αυτό με το hashtag #BFFE.

Y.γ Δες το πλούσιο φωτογραφικό υλικό των κοριτσιών στην παρακάτω gallery!