Έτσι ανακοίνωσε η Khloe Kardashian την εγκυμοσύνη της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έτσι ανακοίνωσε η Khloe Kardashian την εγκυμοσύνη της

Ανυπομονούμε να δούμε τα νέα επεισόδια της σειράς

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το trailer από τα νέα επεισόδια της σειράς KUWTK και ναι επιτέλους συμβαίνει! Η Khloe Kardashian ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της και το βίντεο αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη απόδειξη μέχρι τώρα. Τους τελευταίους μήνες οι φήμες περί εγκυμοσύνης οργιάζουν όμως εκείνη δεν έχει παραδεχθεί τίποτα ως τώρα.

Βέβαια οι φωτογραφίες στις οποίες έχει απαθανατιστεί κατά καιρούς δείχνουν ξεκάθαρα μια υποψία φουσκωμένης κοιλιάς. Το καινούργιο trailer όμως είναι αυτό που όλοι περιμέναμε και που επιτέλους αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Khloe. Στο εν λόγω βίντεο, φαίνεται η reality star να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση και φυσικά όλοι οι fans υποθέτουν πως η ανακοίνωση αυτή είναι για το παιδί που περιμένει.

Δεν ακούγεται τι ακριβώς λέει εκείνη, αλλά φαίνεται η μητέρα της Kris Jenner, να φωνάζει ένα μεγάλο «τι» ξαφνιασμένη και με συγκίνηση, ενώ η Kim μοιάζει να την ρωτάει «δεν το ήξερες»; Η Khloe και ο Tristan Thomspon περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και σύντομα θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση.

474D53B400000578 5176779 image a 32 1513201598068