Τους «τσακώσαμε» : Η Katie Holmes σε σπάνια (και μυστηριώδη) έξοδο με τον σύντροφό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τους «τσακώσαμε» : Η Katie Holmes σε σπάνια (και μυστηριώδη) έξοδο με τον σύντροφό της

Γιόρτασαν τα γενέθλια του

Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx έχουν μία σχέση η οποία υπάρχει «στα χαρτιά» εδώ και τέσσερα χρόνια σχεδόν, ωστόσο κανείς δεν έχει βγει δημόσια να την παραδεχτεί. Μπορεί στις αρχές Σεπτέμβρη ο φωτογραφικός φακός να τους απαθανάτισε να περπατούν χέρι-χέρι στην παραλία του Malibu, όμως δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη κάτι επίσημα.

Και γι’ αυτό και «κρύφτηκαν» όταν ο φακός τους τσάκωσε να φεύγουν από το Highlight Room στο Hollywood, όπου είχαν πάει για να γιορτάσουν τα 50α γενέθλια του Jamie Foxx. Οι δυο τους απόλαυσαν μία όμορφη βραδιά και αυτή είναι η πρώτη επίσημη έξοδος που κάνουν από τον Σεπτέμβριο που ας πούμε επιβεβαίωσαν τη σχέση τους.

4751DDBB00000578 0 image a 6 1513244310932

Παρά το γεγονός ότι βρισκόντουσαν μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο, προσπάθησαν να περάσουν ινκόγκνιτο και να μην δώσουν στόχο, αναχωρώντας για τον προορισμό τους. Η έξοδος τους αυτή έγινε μερικές εβδομάδες αργότερα από τότε που η Katie παρευρέθηκε στο λανσάρισμα των γυαλιών ηλίου του Jamie, στη Νέα Υόρκη. Όπως και να ‘χει πάντως, εμάς μας αρέσει πολύ το ζευγάρι αυτό και θέλουμε οπωσδήποτε να τους δούμε μαζί.