Αυτό δεν το περίμενε! Η Angelina Jolie μόλις δέχθηκε το μεγαλύτερο "χτύπημα" της ζωής της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό δεν το περίμενε! Η Angelina Jolie μόλις δέχθηκε το μεγαλύτερο "χτύπημα" της ζωής της

Και κάτι μας λέει πως δεν της άρεσε και πολύ

Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σου και γι’ αυτό θα σου πούμε το εξής. Την Angelina Jolie την αγαπάμε, τη λατρεύουμε και είναι αλήθεια πως σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να βρισκόμαστε στη θέση που είναι εκείνη τώρα. Χωρισμένη, μόνη με έξι παιδιά και με προβλήματα στα επαγγελματικά; Σίγουρα καμία δεν θα ήθελε να το βιώσει αυτό.

Εκεί που νομίζαμε πως επιτέλους έχει αρχίσει να φτιάχνει τα πράγματα στη ζωή της μετά τον χωρισμό της με τον Brad, έρχεται αυτή η εξέλιξη στη ζωή της, την οποία αφενός δεν περίμενε, αφετέρου σίγουρα την στεναχώρησε αρκετά, για να μη σου πούμε πως μπορεί και να εκνευρίστηκε κομματάκι.

Η Angelina Jolie λοιπόν, δεν πήρε συμμετοχή για τα επόμενα Βραβεία Oscar για το βιογραφικό θρίλερ της στην Καμπότζη. Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών αποκάλυψε τις εννέα φιναλίστ για υποψηφιότητες την Πέμπτη στην κατηγορία Καλών Ξένων Ταινιών και η ταινία της Angie «First They Killed My Father», δυστυχώς δεν πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο.

Η ταινία που σκηνοθετήθηκε από την 42χρονη και γράφτηκε από την ίδια και τον Loung Ung, θεωρήθηκε ως αγαπημένη συμμετοχή για μια υποψηφιότητα στα Oscar. Και μπορεί να μην κατάφερε να μπει στα Oscar, είναι ωστόσο υποψήφια για την καλύτερη ξενόγλωσση ταινία στις επερχόμενες Χρυσές Σφαίρες και στα βραβεία επιλογής των κριτικών.

Angie μην στεναχωριέσαι!