Η έκπληξη του πρίγκιπα Harry στη Meghan Markle θα συγκινήσει ακόμη και την Ελισάβετ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η έκπληξη του πρίγκιπα Harry στη Meghan Markle θα συγκινήσει ακόμη και την Ελισάβετ

Εμάς πάντως μας άγγιξε

Μα πόσο γλυκό και ρομαντικό είναι αυτό το αγόρι που ακούει στο όνομα Harry; Ο πρίγκιπας της καρδιάς μας και η Meghan Markle όπως ανακοινώθηκε εχθές θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου του 201819 Μαΐου του 2018 και όλοι ανυπομονούμε για το μεγάλο αυτό γεγονός. Και ακόμη περισσότερο ο Harry, ο οποίος έχει ήδη σκεφτεί και ετοιμάσει το δώρο γάμου που θα κάνει στην καλή του.

Και αυτή του η κίνηση ομολογουμένως θα συγκινήσει ακόμη και την βασίλισσα Ελισάβετ. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Hollywood Life ο πρίγκιπας Harry θα κάνει στην Meghan δώρο ένα βραχιόλι με διαμάντια και μπλε ζαφείρια. Ε, εντάξει θα μας πεις, σιγά το δώρο. Και κάπου εδώ λοιπόν θα σου πούμε πως δεν είναι ένα οποιοδήποτε βραχιόλι και τώρα σίγουρα κάπου πάει το μυαλό σου.

Πηγή από το περιβάλλον του πρίγκιπα αναφέρει: «Τις ημέρες που θα πλησιάζει ο γάμος τους, ο Harry σχεδιάζει να κάνει έκπληξη στη Meghan με ένα «πρόωρο» δώρο γάμου. Η Νταϊάνα ήταν γνωστή για την αγάπη της για τα ζαφείρια και έτσι ο Harry θεωρεί ότι είναι ξεχωριστό, ρομαντικό και σημαντικό για αυτόν να μοιραστεί το βασιλικό στολίδι με την μέλλουσα σύζυγο του. Ο πρίγκιπας ελπίζει ότι η Meghan θα φορέσει το λαμπερό αυτό κομμάτι την ημέρα του γάμου τους σαν ένα γλυκό φόρο τιμής στην υπέροχη και αγαπημένη μητέρα του».

Είχε δεν είχε μας συγκίνησε πάλι ο άτιμος!