Ορίστε;; Χωρίζουν η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ορίστε;; Χωρίζουν η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux;

Αποκλείεται να συμβαίνει αυτό

Διαβάζοντας αυτήν την είδηση, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως η μέρα μας δεν ξεκίνησε και πολύ καλά, γιατί έτσι και ισχύει κάτι τέτοιο θα αρχίσουμε να κλαίμε. Χάσαμε την Angelina Jolie με τον Brad, χάσαμε την Selena Gomez με τον Weeknd (μα πόσο το αγαπήσαμε αυτό το ζευγάρι), ε δεν θα ανεχθούμε να χάσουμε και την Jennifer Aniston με τον Justin Theroux. Αυτό πάει πολύ!

Και πόσο μάλιστα να το μαθαίνεις Κυριακή πρωί. Αποκλειστικά δημοσιεύματα του Life & Style αναφέρουν πως η Aniston και ο Justin που είναι τόσο αγαπημένοι μεταξύ τους ζουν χωριστές ζωές από τον Νοέμβριο. «Ζουν χωριστά για καλύτερα εδώ και περίπου δύο μήνες», αναφέρει μία πηγή, η οποία δίνει ως αιτία τη διαφορά στόχων στην καριέρα τους.

«Ο Justin θέλει να παίρνει κάθε ρόλο που του δίνεται, χωρίς να έχει σημασία το που γυρίζεται», αναφέρει και πάλι η πηγή και συνεχίζει: «Η Jennifer Aniston από την άλλη έχει φτάσει την καριέρα της σε ένα τέτοιο σημείο, που θέλει πια να ξοδεύει λιγότερο χρόνο σε γυρίσματα ταινιών, ακόμη και αν αυτά βρίσκονται στην Νέα Υόρκη. Πρόσφατα μάλιστα υπέγραψε και το συμβόλαιο για την σειρά στο Apple TV με την Reese Witherspoon, που γυρίζεται στο Los Angeles και θέλει να συγκεντρωθεί σε αυτό», λέει ένας κοινός φίλος.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, αυτό δημιουργεί προβλήματα στον γάμο και την επικοινωνία τους και αυτό μόνο μια κατάληξη μπορεί να έχει. Και αλήθεια ούτε που θέλουμε να την σκεφτόμαστε. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί αυτός ο χωρισμός.