Η τελευταία εμφάνιση της Angelina Jolie μας άφησε άφωνες! Οι φωτογραφίες που πρέπει να δεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η τελευταία εμφάνιση της Angelina Jolie μας άφησε άφωνες! Οι φωτογραφίες που πρέπει να δεις

Υπέρτατη θεότητα!

Ό,τι και να πούμε για την Angelina Jolie και την εμφάνιση της θα είναι λίγο. Μπορεί το γεγονός ότι είναι τόσο αδύνατη να «χτυπάει» σε πολλούς άσχημα στο μάτι, όμως δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το πόσο στυλάτη είναι και πόσο θεά μπορεί να γίνει, εάν αποφασίσει να ντυθεί και να φροντίσει τον εαυτό της.

Και αυτό ακριβώς μας απέδειξε με την χθεσινή της εμφάνιση η 42χρονη star. Η Angelina Jolie πήρε τέσσερα από τα έξι παιδιά της και παρευρέθηκε σε ένα γεύμα στο Cipriani πιο θεότητα από ποτέ. Καθόλου δεν μας ένοιαξε το πόσο αδύνατη είναι αφού κοιτώντας τις φωτογραφίες της μείναμε με το στόμα ανοιχτό, σκεπτόμενες απλά, πόσο της ταίριαζε αυτό που φορούσε.

475FF95D00000578 5185507 image a 321 1513431858305

Μαύρο μακρύ σατέν gown στράπλες με έναν λευκό φιόγκο στο πίσω μέρος και μαύρα γάντια που έφταναν ως τα μπράτσα της επέλεξε γι’ αυτήν της την έξοδο η Angie και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να την χειροκροτήσουμε και να της δώσουμε τα συγχαρητήρια μας για την εμφάνιση της.

Αν δεν μας πιστεύεις πάντως στην gallery θα δεις όλες αυτές τις φωτογραφίες που θα σε κάνουν να λατρέψεις αυτό το look της.