Η συνταρακτική αλλαγή στη ζωή της Selena Gomez που δεν περίμενες με τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η συνταρακτική αλλαγή στη ζωή της Selena Gomez που δεν περίμενες με τίποτα

Το ένα «χτύπημα» πίσω από το άλλο

Γνωρίζεις σίγουρα πως εδώ και δύο μήνες περίπου η Selena Gomez τα έχει βρει και πάλι με τον Justin Bieber, σου το έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές και το βλέπεις κι εσύ. Μάλιστα τις προάλλες είχαμε και την πρώτη έξοδο τους μετά από αρκετό καιρό. Και ναι, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο είναι πολύ ευτυχισμένη μαζί του. Οι μεγάλοι έρωτες βλέπεις δεν ξεχνιούνται έτσι απλά.

Και ενώ αυτό θα μπορούσες να πεις πως είναι αρκετό αυτό για να είναι χαρούμενη και να ζει την ζωή της, έρχεται μία εξέλιξη που σίγουρα δεν την περίμενε. ‘Η τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε. Μπορεί στην αρχή να σκεφτήκαμε αυτήν την αρνητική πορεία, όμως δεν περιμέναμε πως θα συμβεί πραγματικά.

Ξέρεις πως η μητέρα της Selena Gomez δεν τρέφει και ιδιαίτερη συμπάθεια στον Justin και αυτό από τότε που η κόρη της μπήκε για περίπου 3 μήνες σε μία κλινική αποτοξίνωσης. Είχε πει πως δεν πρόκειται ποτέ να τον συγχωρήσει για την κατάσταση στην οποία έφερε την κόρη της και όπως καταλαβαίνεις δεν χάρηκε και πολύ με αυτήν την επανασύνδεση τους. Και αυτή είναι και η πιο απρόσμενη εξέλιξη στη ζωή της νεαρής τραγουδίστριας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Selena και η μητέρας της Mandy Teefey, έκαναν unfollow η μία την άλλη στο Instagram και αυτό σίγουρα συνέβη για τον Justin και την επανασύνδεση της μαζί του.

Μάλλον τα προβλήματα για τη Selena τώρα αρχίζουν!