Η Kaia Gerber (και τα μαλλιά της) είναι το είδωλο της Cindy Crawford με υπογραφή Versace

Η Kaia Gerber (και τα μαλλιά της) είναι το είδωλο της Cindy Crawford με υπογραφή Versace

Και κάπως έτσι η μόδα μπαίνει στη μηχανή του χρόνου με υπογραφή Versace.

Η νέα Cindy Crawford των καιρών και απόγονος του supermodel Kaia Gerber έχει καταφέρει να αναδειχθεί στην αγαπημένη νέα Λολίτα της μόδας που αποθεώνει η βιομηχανία της μόδας. Έχοντας ήδη περπατήσει με τις ευχές της μητέρας και μάνατζερ της στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη η 16χρονη Kaia συνεχίζει να κάνει πρωτοσέλιδα με κάθε πόζα της και στην τελευταία καμπάνια του οίκου Versace όχι μόνο φωτογραφίζεται όπως είχε κάνει δεκαετίες πριν η μητέρα της αλλά την αντικαθιστά.

Στη φιλόδοξη καμπάνια που αποθεώνει τον όρο supermodel η νεόκοπη Gerber ποζάρει δίπλα από ζωντανούς μύθους του modelling. Naomi Campbell, Christy Turlington, Gisele Bündchen είναι τα άλλα μοντέλα στην καμπάνια με την Gerber να είναι ο άτυπος διάδοχος της μητέρας της που περίπου τρεις μήνες πριν περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου στην ωδή της Donatella Versace στον ιδρυτή του οίκου και αδελφού της Gianni Versace.

Στη λήψη της η έφηβη Gerber φοράει ένα λογοτυπημένο t-shirt σε ανοιχτό γαλάζιο, κοσμήματα, παντελόνι αλλά εάν κάτι θυμίζει κάτι από το παρελθόν στο πορτρέτο της από τον σπουδαίο φωτογράφο μόδας Στίβεν Μέισελ είναι τα μαλλιά της.

Το ογκώδες χτένισμα της είναι μια υπενθύμιση ότι τριάντα χρόνια πριν μια άλλη Αμερικανίδα καλλονή πόζαρε για τον ιταλικό οίκο Gianni Versace με αυτή την έκφραση, αυτό το μαλλί, αυτή την απέριττη και γήινη γοητεία που κουβαλάει στιλ.

Τα τοξοειδή φρύδια, το ανοιχτό στόμα, τα πάντα είναι ίδια ανάμεσα στις λήψεις της Cindy Crawford και της Kaia Gerber που έχουν απαθανατιστεί με διαφορά τριάντα χρόνων (η Krawford φωτογραφήθηκε για την καμπάνια της Άνοιξης 1987) . Eίναι ένας αντικατοπτρισμός και οικογενειακή υπόθεση για τις δύο.

"Αυτή η καμπάνια μιλάει για τη σχέση ανάμεσα στο παρελθόν και το τώρα. Πρέπει να γνωρίζεις ποιος είσαι και από πού έρχεσαι για να χτίσεις το μέλλον σου" σχολίασε η Donatella που επιμελήθηκε τη φωτογράφηση.

Και κάπως έτσι η μόδα μπαίνει στη μηχανή του χρόνου με υπογραφή Versace.

Διάβασε επίσης:

Η Kaia Gerber ερωτευμένη και μάλιστα με γιο διάσημης ηθοποιού