Επιτέλους συμβαίνει! Η Khloe Kardashian ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της και το Instagram παραληρεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους συμβαίνει! Η Khloe Kardashian ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της και το Instagram παραληρεί

Δύο εκατομμύρια likes μέσα σε λιγότερο από μία ώρα

Το βράδυ της Τετάρτης -για εμάς- θα μείνει στην ιστορία σαν κάτι πολύ σημαντικό και σπουδαίο αφού η Khloe Kardashian ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από το προσωπικό της account στο Instagram. Ναι, οι γραμμές που διαβάζεις αυτήν τη στιγμή είναι πέρα για πέρα αληθινές και θα το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι με ένα scroll λίγο πιο κάτω.

Η αναμονή των τελευταίων 3 σχεδόν μηνών επιτέλους δικαιώνεται και έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της reality star για την εγκυμοσύνη της, η οποία μέσα στα πρώτα 40 λεπτά της ανάρτησης της πήρε 2 εκατομμύρια likes και άλλα τόσα περίπου σχόλια. Η φωτογραφία που κοινοποίησε απαθανατίζει τη ίδια από το στήθος και κάτω και την τεράστια φουσκωμένη της κοιλιά στην αγκαλιά του Tristan Thompson.

«Το μεγαλύτερο μου όνειρο πραγματοποιήθηκε! Έχουμε ένα μωρό! Περίμενα και αναρωτιόμουν, αλλά ο Θεός είχε ένα σχέδιο. Ήξερε τι έκανε. Απλά έπρεπε ναΤον εμπιστευτώ και να είμαι υπομονετική. Ακόμα μερικές φορές δεν μπορώ να πιστέψω ότι η αγάπη μας δημιούργησε μια ζωή! Tristan, σ’ ευχαριστώ που με αγαπάς με αυτόν τον τρόπο! Σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω σαν βασίλισσα! Σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω όμορφη σε όλα τα στάδια! Tristan, πάνω απ 'όλα, σε ευχαριστώ που με έκανες ΜΑΝΟΥΛΑ!!! Έκανες αυτή την εμπειρία ακόμα πιο μαγευτική από αυτό που θα μπορούσα να φανταστώ! Ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσο υπέροχος ήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου! Σε ευχαριστώ που με έκανες τόσο ευτυχισμένη αγάπη μου! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τα θετικά vibes! Ξέρω ότι το κρατήσαμε μυστικό αλλά θέλαμε να το απολαύσουμε μεταξύ της οικογένειάς και των στενών φίλων όσο περισσότερο μπορούσαμε. Για να απολαύσουμε τις πρώτες πολύτιμες στιγμές μας μόνοι μας, οι δυο μας ❤️

Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση. Είμαι τόσο ευγνώμων, ενθουσιασμένη, νευρική, πρόθυμη, χαρούμενη και φοβισμένη, όλα σε ένα! Αλλά είναι το καλύτερο σύνολο συναισθημάτων που έχω αισθανθεί ποτέ στη ζωή μου», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της και δεν σου κρύβουμε πως μας συγκίνησε!

Με το καλό λοιπόν, να υποδεχτούν το μωράκι τους.