Η μεγάλη πληγή στην επανασύνδεση Bieber – Gomez. Θα αντέξουν αυτή τη φορά;

Η μεγάλη πληγή στην επανασύνδεση Bieber – Gomez. Θα αντέξουν αυτή τη φορά;

Τα στοιχήματα στη διεθνή showbiz έχουν αρχίσει να πέφτουν βροχή…

Η σχέση του Justin Bieber με την Selena Gomez έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου. Τα συνεχόμενα on and offs έχουν δώσει τροφή για εκατομμύρια δημοσιεύματα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Selena έχει υποφέρει από τα καμώματα του Justin ο οποίος την έχει πληγώσει πολύ στο παρελθόν με αλλεπάλληλες απιστίες.

Αυτή τη φορά, παρά το γεγονός ότι ο Bieber δείχνει να είναι πολύ προσηλωμένος στην Gomez και να έχει αλλάξει τελείως ζωή για χάρη της, έχει να αντιμετωπίσει έναν ορκισμένο εχθρό και ένα μεγάλο αγκάθι. Έχουμε ήδη γράψει για το μένος της μητέρας της Gomez προς τον Bieber. Το καινούριο θέμα που προκύπτει βάσει ξένων δημοσιευμάτων, έχει όνομα, υπόσταση και… κορμοστασιά και έρχεται να ρίξει την σκιά του σε αυτή την επανασύνδεση.

Όλοι θυμόμαστε την πρώην σύντροφο του Bieber, το διάσημο top model Hailey Baldwin. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο έρωτάς τους είχε απασχολήσει τον Τύπο. Μάλιστα ο τραγουδιστής είχε ανεβάσει ουκ ολίγες φορές φωτογραφίες της στο προσωπικό του account στο Instagram και είχε περάσει μαζί της εξωτικές διακοπές με την οικογένειά του στις Μαλδίβες.
Ένα κρυφό chat μεταξύ τους, έβαλε φωτιά στην Gomez η οποία του ζήτησε να κάνουν couples therapy, κοινώς επισκέψεις σε σύμβουλο σχέσεων.

Για να δούμε… Θα τα καταφέρουν αυτή τη φορά;

Διαβάστε ακόμα:

Πεθαίνουμε για τα τρυφερά τετ-α-τετ της Selena Gomez με τον Justin Bieber