Χωρίζουν Kim Kardashian & Kanye West, αμέσως μετά τον ερχομό του μωρού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χωρίζουν Kim Kardashian & Kanye West, αμέσως μετά τον ερχομό του μωρού

Τι συμβαίνει και πάλι στην οικογένεια;

Αυτή η οικογένεια έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Μία χαρά μας δίνει (βλέπε ανακοίνωση εγκυμοσύνης από την Khloe) και αμέσως μετά μας την παίρνει πίσω, βγάζοντας στην δημοσιότητα μία είδηση που θέλει την Kim Kardashian και τον Kanye West να χωρίζουν αμέσως μόλις έρθει στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι. Και αυτό είναι πραγματικά θλιβερό.

Η 37χρονη reality star σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Star έχει κουραστεί πολύ με αυτήν την κατάσταση του συζύγου της. Έχει περάσει ένας χρόνος από το breakdown του rapper και την συνεχόμενη «αποτυχία» του και δεν βλέπει πια φως στο τέλος του τούνελ. Μετά από όλα όσα του συνέβησαν ο ίδιος πια μοιάζει με ναυάγιο και δεν έχει συνέλθει ακόμη. Η Kim είναι ήδη πολύ στρεσαρισμένη μεγαλώνοντας δύο παιδιά -περιμένει σύντομα το τρίτο- και η βοήθεια που δεν λαμβάνει από τον σύζυγο της, κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να φανταστούμε πως ακριβώς είναι να είσαι μέλος αυτής της οικογένειας -σίγουρα πολύ δύσκολο- και με όλα αυτά που συμβαίνουν εκείνη δεν θέλει να κάνει κάποια κίνηση χωρισμού ακόμη. Προτιμά να γεννήσει πρώτα η παρένθετη μητέρα το τρίτο τους παιδί και έπειτα να διαχειριστεί όπως η ίδια ξέρει αυτό το θέμα.

Αν πράγματι ισχύει όμως κάτι τέτοιο σίγουρα θα επισκιάσει οποιαδήποτε εγκυμοσύνη υπάρχει στην οικογένεια Kardashian.