Η πρώτη εμφάνιση της Eva Longoria με φουσκωμένη κοιλίτσα, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη εμφάνιση της Eva Longoria  με φουσκωμένη κοιλίτσα, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση

Πόσο ευτυχισμένη μπορεί να είναι;

Το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο δώρο έλαβε φέτος η Eva Longoria και ο σύζυγος της Jose Baston, οι οποίοι σε πέντε μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η διάσημη star διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγοράκι, όπως η ίδια έγραψε όταν ανακοίνωσε πως θα γίνει μανούλα.

Η 42χρονη ηθοποιός μάλιστα έκανε και την πρώτη της εμφάνιση τέσσερις ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην δούμε την μικρή και γλυκιά φουσκωμένη της κοιλίτσα. Το ζευγάρι απολαμβάνει μερικές ημέρες ξεκούρασης στο Miami στην Florida και ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου όταν έπαιρναν πρωινό.

Η Eva φαινόταν ιδιαίτερα ανανεωμένη -φαίνεται πως η εγκυμοσύνη της πάει πολύ- και αν και χωρίς ίχνος μακιγιάζ ήταν εντυπωσιακή γλυκιά και όμορφη. Φορούσε μία ρόμπα με γεωμετρικά σχέδια και παρά το γεγονός πως ήταν σχετικά φαρδιά η κοιλίτσα της ήταν εμφανής. Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για το ζευγάρι και το τέταρτο για τον Jose, ο οποίος έχει ακόμη τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την Natalia Esperón (την 22χρονη Natalia και τα δίδυμα Mariana και Jose 14 ετών).


https://www.instagram.com/p/BdCVcjaBeMF