Έναν μήνα μετά τον χωρισμό της, η star κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έναν μήνα μετά τον χωρισμό της, η star κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της

It’s gonna be a single Christmas

Δυο χρόνια φαίνεται πως ήταν αρκετά για την γνωστή ηθοποιό και τον σύντροφο της, οι οποίοι στα τέλη του προηγούμενου μήνα αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στην ζωή. Αυτά τα Χριστούγεννα θα τα περάσει μόνη της και καθόλου δεν φαίνεται να την απασχολεί αυτό το γεγονός.

Η Emma Watson απαθανατίστηκε να φεύγει από ένα φωτογραφικό studio στο Λονδίνο μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά αργά το απόγευμα της Πέμπτης, όμως αν κρίναμε καλά την εμφάνιση της έδειχνε ταλαιπωρημένη μόνο εξαιτίας της δουλειάς. Αυτή ήταν και η πρώτη εμφάνιση της από τότε που χώρισε με τον επί δύο χρόνια σύντροφο της, William 'Mack' Knight.

Με τελείως casual εμφάνιση, έναν ατημέλητο κότσο και χοντρό μπουφάν πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι της -πιθανότατα- αγνοώντας τα αδιάκριτα βλέμματα που απαθανάτιζαν βήμα-βήμα τις κινήσεις της. Η τελευταία εμφάνιση της με τον William ήταν στα τέλη Μαΐου σε βραδινό γεύμα στην Νέα Υόρκη. Αυτό σημαίνει πως ίσως ο χωρισμός τους είχε συμβεί πολύ πριν τον μάθουμε εμείς.

Και όσο και αν μας στεναχώρησε -γιατί ήταν ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια που δεν έδιναν στόχο και δικαιώματα- ίσως ήταν καλύτερα που τελικά πλέον είναι χώρια.