Ο δεύτερος γύρος αρχίζει! Η κίνηση της Angelina Jolie που θα κάνει τον Brad Pitt έξω φρενών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο δεύτερος γύρος αρχίζει! Η κίνηση της Angelina Jolie που θα κάνει τον Brad Pitt έξω φρενών

Και σίγουρα μαντεύεις τι συνέβη

Για δεύτερη χρονιά η Angelina Jolie θέλει να κάνει τα Χριστούγεννα -και γενικά τις γιορτές- του Brad Pitt, «μαύρα» αφού η τελευταία της κίνηση έριξε και πάλι λάδι στη φωτιά. Θα έλεγε κανείς πως το τελευταίο διάστημα η σχέση του είχε φτιάξει, όμως όχι, μετά από αυτήν της την κίνηση είμαστε πια σίγουρες πως δεν θα τον αφήσει ποτέ ήσυχο.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το ζευγάρι τσακώνεται για τα παιδιά του, μιας και δεν έχει καταλήξει ακόμη σε μια συγκεκριμένη συμφωνία σχετικά με την κηδεμονία των έξι τους παιδιών. Και όπως φαίνεται η Angelina αυτό το εκμεταλλεύεται στο έπακρον, μιας και αποφάσισε να πάρει τα παιδιά μακριά από τον Brad για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Αμέσως μετά το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού τον Σεπτέμβριο του 2016 το δικαστήριο έδωσε προσωρινά την κηδεμονία στην Angie, ωστόσο ο Brad δεν το βάζει εύκολα κάτω και κάθε τόσο προσπαθεί να κάνε πράγματα με τα παιδιά του, πέφτοντας όμως πάντα πάνω στον τοίχο Angelina. Για μία ακόμη φορά ο 52χρονος ηθοποιός δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με τα παιδιά του και αυτό σίγουρα δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Και να σου πούμε και κάτι; Εμείς είμαστε μαζί του και ελπίζουμε να λάβει δραστικά μέτρα απέναντι στην πρώην σύντροφο του.