Τα πρώτα Χριστούγεννα της Meghan Markle με την βασιλική οικογένεια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα πρώτα Χριστούγεννα της Meghan Markle με την βασιλική οικογένεια

Ο πρίγκιπας Harry φέτος δεν ήταν μόνος

Το 2017, έστω και στο τέλος του, ήταν αναμφίβολα η χρονιά της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Η χρονιά που μας αφήνει έφτιαξε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για το αγαπημένο μας ζευγάρι και δίνει τη σκυτάλη στο 2018, το οποίο έχει ήδη σημαδευτεί από τον πριγκιπικό γάμο του ζεύγους τον Μάϊο στο Windsor Castle.

Η Meghan εχθές έκανε την πρώτη επίσημη Χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της, όταν βρέθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της πρίγκιπα για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη λειτουργία. Ο φωτογραφικός φακός φυσικά και ήταν εκεί να απαθανατίσει κάθε στιγμή της βασιλικής οικογένειας, η οποία εμφανίστηκε όλη μαζί για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του γάμου τους.

GettyImages 898509742

Η Kate Middleton, ο πρίγκιπας William, η βασίλισσα Ελισάβετ με τον σύζυγο της και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, ήταν όλοι παρόντες το πρωί της Δευτέρας και ίσως πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι από κάθε άλλη φορά. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε όλες τις εκφάνσεις τους και ίσως ήταν η πιο όμορφη εικόνα που είδαμε μέχρι σήμερα. Η χριστουγεννιάτικη λειτουργία πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία της St. Mary Magdalene στο King’s Lynn.


https://www.instagram.com/p/BdIJp4fg7YY

Η βασιλική οικογένεια διαμένει στο συγκρότημα Sandringham για τις διακοπές, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, αμέσως μετά την λειτουργία όλοι μαζί μαζεύτηκαν μαζί για φαγητό.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.