Η κοιλίτσα της μεγάλωσε πολύ! Η Chiara Ferragni κοινοποίησε την πιο γλυκιά φωτογραφία της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κοιλίτσα της μεγάλωσε πολύ! Η Chiara Ferragni κοινοποίησε την πιο γλυκιά φωτογραφία της

Δες την τελευταία της ανάρτηση

Πάνε σχεδόν δυο μήνες -παρά δύο ημέρες- από τότε που η Chiara Ferragni ανακοίνωσε μέσω του Instagram account της, πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, κάνοντας τα social media να πάρουν φωτιά με την είδηση της αυτή. Ήταν μία από αυτές τις ειδήσεις του 2017 που μας εξέπληξαν και μας ενθουσίασαν ιδιαίτερα, μιας και η fashion blogger είναι μία από τις αγαπημένες μας εδώ στο Queen.gr.

Η Blonde Salad όπως αποκαλεί τον εαυτό της, αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στα μέσα του δεύτερου τριμήνου της εγκυμοσύνης της και παρά το γεγονός πως η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ, σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει πως είναι σχεδόν επτά μηνών. Η Chiara ανέβασε πριν από δύο 24ωρα μία υπέροχη φωτογραφία στο προφίλ της, η οποία ήταν αναμφίβολα ό,τι πιο όμορφο είδαμε το διάστημα των Χριστουγέννων.

Εκείνη και ο σύντροφος της βρισκόντουσαν σε μία θερμαινόμενη -λογικά και για τα δεδομένα της εποχής- πισίνα και το τρυφερό ενσταντανέ με τον σύντροφο της και τραγουδιστή Fedez, να φιλάει την κοιλίτσα της, ήταν το πιο γλυκό στιγμιότυπο των ημερών. «Best Xmas ever (aka τα καλύτερα Χριστούγεννα)», έγραψε η blogger στην λεζάντα της φωτογραφίας της και τα likes πήραν φωτιά.


https://www.instagram.com/p/BdGCyZaDWiq

Δες στην παρακάτω gallery πως πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων της.