Βλέπεις κι εσύ την φουσκωμένη κοιλίτσα της Ήβης Αδάμου;

Βλέπεις κι εσύ την φουσκωμένη κοιλίτσα της Ήβης Αδάμου;

Η εγκυμοσύνη της πάει γάντι πάντως

Μπορεί το 2017 να μην είχε πολλούς και τρανταχτούς χωρισμούς, όπως η προηγούμενη χρονιά, είχε όμως πολλές εγκυμοσύνες που σχεδόν κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα. Μετά τη Δούκισσα Νομικού, την Αθηνά Οικονομάκου, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τις αδερφές Kardashian -αν πιάσουμε και το Hollywood- μάθαμε πως είναι έγκυος και σύντομα θα γίνει μανούλα και η Ήβη Αδάμου.

Η νεαρή τραγουδίστρια και σύντροφος του Μιχάλη Κουινέλη ή αλλιώς Stavento ανακοίνωσε πρόσφατα on air την εγκυμοσύνη της και αυτό ήταν κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα. Όχι την εγκυμοσύνη σαν έννοια, αλλά την συγκεκριμένη. Το διάσημο ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί και μάλλον ήρθε η στιγμή να σφραγίσει τον έρωτα του με ένα παιδάκι.

Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε πως η εγκυμοσύνη πάει πάρα πολύ στην Ήβη, αφού την κάνει ακόμη πιο γλυκιά από αυτό που ήταν. Μάλιστα στην φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ώρες, μας φαίνεται πως βλέπουμε λίγο την κοιλίτσα της. Την βλέπεις κι εσύ ή μήπως απλά μας ξεγελά το λαμπερό και όλο παγέτα φόρεμα της. Όπως και να ‘χει πάντως, η ίδια φαίνεται να το διασκεδάζει ιδιαίτερα και αυτό είναι πάρα πολύ καλό.

Της ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη!