Η Khloe Kardashian μόλις αποκάλυψε κατά λάθος τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Kylie Jenner

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian μόλις αποκάλυψε κατά λάθος τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Kylie Jenner

Και οι fans έχουν ξετρελαθεί

Μόλις πριν από δύο ημέρες η Kylie Jenner έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά από πάρα πολύ καιρό, όταν και μαζεύτηκε μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια της στο σπίτι της Kris Jenner την ημέρα των Χριστουγέννων, προκειμένου να την περάσουν όλοι μαζί. Εκεί η Khloe που πρόσφατα ανακοίνωσε την δική της εγκυμοσύνη, άρχισε να τραβά βίντεο και φωτογραφίες στο Snapchat account της, δείχνοντας μας και την μικρή της αδερφή, Kylie.

Στη συνέχεια όμως έγινε κάτι που έκανε όλους τους fans τους να ξετρελαθούν και να αρχίσουν να διάφορα σχόλια. Δεν είμαστε και εκατό τοις εκατό σίγουρες, αλλά μάλλον η Khloe αποκάλυψε την φουσκωμένη κοιλίτσα της αδερφής της σε ένα από τα βίντεο της. Εκεί που η 33χρονη reality star τραβούσε όλη την οικογένεια της σε βίντεο δεξιά στην γωνία μάλλον βλέπουμε την φουσκωμένη κοιλιά της Kylie.

«Στο συγκεκριμένο snap μπορείς αναμφίβολα να δεις την φουσκωμένη κοιλιά της Kylie. Εκείνη με τα κόκκινα νύχια, κάτω δεξιά», σχολίασε ένας fan πυροδοτώντας αμέσως φήμες πως η αδερφή της μάλλον κατά λάθος μας αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της νεαρής star. Πρόσωπο βέβαια δεν φαίνεται και αν δίπλα της στέκεται η Kim -την αναγνωρίσαμε από τις παντόφλες της- τότε αυτή αναμφίβολα είναι η Kylie μιας είναι το μόνο μέλος της οικογένειας που συνηθίζει να βάφει κόκκινα τα νύχια της.

Φυσικά και δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από την πλευρά της Kylie, οπότε τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο ακόμη!