Η Μαρία Λουίζα Βούρου σου δείχνει το πιο ωραίο κόκκινο φόρεμα, που μπορείς να βάλεις στο ρεβεγιόν

Η Μαρία Λουίζα Βούρου σου δείχνει το πιο ωραίο κόκκινο φόρεμα, που μπορείς να βάλεις στο ρεβεγιόν

Και της πάει απίστευτα πολύ

Δύο μόλις ημέρες μας χωρίζουν από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και αν είσαι από τα κορίτσια που εργάζονται μέχρι και την τελευταία μέρα και δεν έχεις βρει ακόμη τι θα βάλεις, πως θα βαφτείς και τι θα κάνεις στα μαλλιά σου, η Μαρία Λουίζα Βούρου είναι εδώ για να σε βγάλει από αυτό το αδιέξοδο.

Η ξανθιά παρουσιάστρια και αγαπημένη μας blogger φόρεσε το πιο τέλειο κόκκινο φόρεμα που έχουμε δει μέχρι σήμερα και που αναμφίβολα είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Η Μαρία Λουίζα κοινοποίησε στο Instagram account της μία φωτογραφία με αυτό το φόρεμα και πραγματικά το λατρέψαμε.

Ούτε πολύ επίσημο, ούτε casual, το κόκκινο αυτό φόρεμα θα σε κάνει να μοιάζεις με θεά το βράδυ της Κυριακής. Με ιδιαίτερο κόψιμο στο λαιμό (θυμίζει λίγο πως φοράς choker) και βαθύ ντεκολτέ είναι αυτό που χρειάζεσαι και το θες τώρα. Μπορείς μάλιστα να πιάσεις τα μαλλιά σου έναν ψηλό ατημέλητο κότσο και να το συνδυάσεις με μαύρες over the knee μπότες -αν δεν θες να βάλεις γόβα- όπως ακριβώς η Μαρία Λουίζα.

maria louiza real 29 12 2017 10 19 46 982