Η πρώτη φωτογραφία της Αποστολίας Ζώη στο Instagram δεν είναι αυτή που περίμενες

Η πρώτη φωτογραφία της Αποστολίας Ζώη στο Instagram δεν είναι αυτή που περίμενες

Δες την πρώτη ανάρτηση της μετά το Nomads

Το Nomads αποτελεί πια παρελθόν από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και τόσο η νικήτρια αυτού, Αποστολία Ζώη, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες, έχουν αφήσει πίσω τους για τα καλά το Palawan. Η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλάδα, όμως μέχρι τώρα δεν είχε κάνει καμία απολύτως ανάρτηση στα προσωπικά της social media.

Αυτό όμως ίσχυε μέχρι πριν από λίγες ώρες που εκείνη κοινοποίησε την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram account της. Περιτριγυρισμένη από τις δύο αδερφές της (δεν είχαμε ιδέα πως έχει ακόμη δύο αδερφές) και τον ανιψιό της, ευχήθηκε «χρόνια πολλά» με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Η αλήθεια είναι πως μας ξάφνιασε (ευχάριστα πάντα) γιατί περιμέναμε πως η πρώτη ανάρτηση της μετά από τόσους μήνες θα περιείχε λίγο εξωτικές παραλίες, λίγο Palawan και γενικά ένα στοιχείο Nomads για όλα αυτά που πέρασε εκεί. Αντιθέτως λοιπόν η τραγουδίστρια επέλεξε η πρώτη της φωτογραφία να είναι με την οικογένεια της.

«Σας μοιράζουμε φιλιά και αγάπη περιμένοντας τον Αη Βασίλη... ho ho ho! Χρόνια πολλάαα!!! Family times are priceless ❤ #christmas #sisters #nephew #christmastree #happy #iamback #ομπαμπουληςειναιδιπλαστα2μετρα?», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας, ποζάροντας ανάμεσα στις δύο αδερφές της.