Ω ναι! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood και μας αρέσει πολύ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ω ναι! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood και μας αρέσει πολύ

Πόσο όμορφη πια αυτή η γυναίκα

Η διάσημη ηθοποιός έχει χωρίσει εδώ και επτά χρόνια τώρα από τον Sean Penn έπειτα από 14 χρόνια έγγαμου βίου και δύο παιδιά που απέκτησε μαζί του. Και πλέον βρίσκεται σε μία καινούργια σχέση σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six και μας αρέσει πάρα πολύ όλο αυτό. Μάλιστα απαθανατίστηκε μαζί του πριν από περίπου τρεις μήνες σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στο Παρίσι, όπου βρέθηκε και η Kourtney Kardashian με τον νεαρό σύντροφο της.

Η Robin Wright έχει νέο σύντροφο στην ζωή της και είναι πολύ πιο ωραίος από ό,τι μπορεί να φαντάζεσαι. Το όνομα αυτού, Clement Giraudet και είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Saint Laurent, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες. Απ’ ότι καταλαβαίνουμε μάλιστα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά μεταξύ τους, αφού τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως όταν ο Clement βρίσκεται στο Los Angeles μένει στο σπίτι της ηθοποιού.


https://www.instagram.com/p/BdSeWlAF6Ii

Η 51χρονη ηθοποιός δεν έχει κάνει από τότε κάποια άλλη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφο της και αυτό πιθανότατα μπορεί να σημαίνει πως θέλει να κρατήσει την σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτήν την φορά. Εμείς πάντως εγκρίνουμε!


https://www.instagram.com/p/BdScPUFn38a


https://www.instagram.com/p/BdSRMCVg5m8