Ξέχνα τη Selena Gomez που ήξερες! Το 2018 θα την βρει κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέχνα τη Selena Gomez που ήξερες! Το 2018 θα την βρει κάπως έτσι

Φαντάζεσαι τι μπορεί να άλλαξε;

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την στιγμή που το 2017 θα μας αποχαιρετίσει οριστικά και η Selena Gomez αποφάσισε πως ο καινούργιος χρόνος θέλει να την βρει κάπως αλλαγμένη και ανανεωμένη. Μπορεί στα προσωπικά της να ξέρουμε εδώ και δύο μήνες πως είναι και πάλι με τον Justin Bieber, όμως για την ίδια πολλά έχουν αλλάξει.

Ήταν τέλη Νοέμβρη όταν η 25χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στα AMAs με ξανθά μαλλιά και μας σόκαρε με την αλλαγή της και λίγο πριν το 2017 εκπνεύσει αποφασίζει πως τελικά οι μελαχρινές έχουν περισσότερη πλάκα. Κάπως έτσι λοιπόν η Selly αποχωρίστηκε και την ξανθιά της απόχρωση και το κοντό μήκος των μαλλιών της.

GettyImages 885229430 1

Στην τελευταία της εμφάνιση με την ξαδέρφη της, η οποία παντρεύεται σύντομα εμφανίζεται άκρως αλλαγμένη, αφού έχει επιστρέψει και στην καστανή της απόχρωση και στο πιο μακρύ τους μήκος. Φαίνεται πως για τον γάμο της αγαπημένης της ξαδέρφης ήθελε κάτι πιο φυσικό και κάπως έτσι έκανε το back to black.

Η Priscilla DeLeon κοινοποίησε στο Instagram account της ένα βίντεο με την Selena κ εκεί είδαμε για πρώτη φορά και το νέο της look. Εσύ πως την προτιμάς τελικά;