Το μωράκι της Αθηνάς Οικονομάκου κλωτσάει και το βίντεο της γίνεται viral

Το μωράκι της Αθηνάς Οικονομάκου κλωτσάει και το βίντεο της γίνεται viral

Πόσο όμορφο συναίσθημα πρέπει να ‘ναι αυτό;

Το 2017 ήταν σίγουρα μία όμορφη χρονιά. Είχε τα καλά της, είχε τα κακά της, είχε όμως και τα πολύ καλά της για πολλά γνωστά άτομα της ελληνικής showbiz. Για την Αθηνά Οικονομάκου για παράδειγμα η χρονιά αυτή, ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να έχει περάσει από την ζωή της.

Από τα επαγγελματικά της, μέχρι και την προσωπική της ζωή ήταν όλα τέλεια φέτος. Παντρεύτηκε με τον άντρας της ζωής της (aka Φίλιππος Μιχόπουλος) και το κυριότερο από όλα; Περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και σίγουρα πλέουν από αγάπη και από ευτυχία. Η Αθηνά Οικονομάκου κοινοποιεί συχνά πυκνά φωτογραφίες και βίντεο γύρω από την εγκυμοσύνη της, όμως αυτό το βίντεο που ανέβασε πριν λίγη ώρα είναι το κάτι άλλο.

Η γλυκιά ηθοποιός είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, έχει εστιάσει σττην κοιλίτσα της και σε ασπρόμαυρο φόντο μας δείχνει το σημείο που κουνιέται μιας και το μωράκι της είναι λίγο ανήσυχο σήμερα. Μάλιστα σε εκείνο το σημείο της κοιλιάς της έχει γράψει «Hit me up». Στο Instagram account της πάντως είναι πολύ εύκολο να το δεις και πιστεύουμε θα συγκινηθείς όσο κι εμείς. Με το καλό να υποδεχτεί το μωράκι της.

26176240 10210084377895180 820819258 n