Πρώτη φορά βλέπουμε την Αθηνά Οικονομάκου με τόσο εφαρμοστό φόρεμα! Δες πόσο έχει φουσκώσει

Πρώτη φορά βλέπουμε την Αθηνά Οικονομάκου με τόσο εφαρμοστό φόρεμα! Δες πόσο έχει φουσκώσει

Plus: Ο απίστευτος χορός της στον Ρέμο

Η φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ώρες η Αθηνά Οικονομάκου στο Instagram account της μπορεί να χαρακτηριστεί σίγουρα ως το highlight του 2017. Η χρονιά αυτή που μας αφήνει σε μερικές ώρες από τώρα ήταν η καλύτερη για την γλυκιά ηθοποιό και σίγουρα θα την θυμάται με πολλή αγάπη και συγκίνηση.

Κι ενώ καιρό τώρα την βλέπουμε σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης της, δεν την είχαμε δει ποτέ με τόσο στενό και εφαρμοστό φόρεμα. Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πάρα πολύ και δες την πόσο γλυκιά φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία που η ίδια ανέβασε. Η Αθηνά φοράει ένα μακρύ αλλά αρκετά στενό και με sexy άνοιγμα στο πλάι φόρεμα, που εκτός του ότι την κολακεύει πολύ, βλέπουμε την απίστευτα στρογγυλή και φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Είναι ίσως μία από τις κορυφαίες της φωτογραφίες (σχετικά με την εγκυμοσύνη της) μιας και σε λιγότερο από ένα 24ωρο έχει συγκεντρώσει πάνω από 100χιλιάδες likes. Μια ακόμη ωραία στιγμή της βέβαια, ήταν αυτή που η γλυκιά ηθοποιός χόρεψε στους ρυθμούς του Αντώνη Ρέμου με την κοιλίτσα της φυσικά να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.


https://www.instagram.com/p/BdVVlFfF7ah