Είναι αυτή η πιο απρόσμενη επανασύνδεση της νέας χρονιάς;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτή η πιο απρόσμενη επανασύνδεση της νέας χρονιάς;

Σίγουρα δεν το περίμενες

Πριν από λίγες ώρες σου γράφαμε για τους δέκα χωρισμούς του Hollywood που μας σόκαραν και σίγουρα θα αργήσουμε να ξεπεράσουμε. Και μέσα σε αυτούς ήταν και το ζευγάρι για το οποίο θα διαβάσεις στις παρακάτω γραμμές που γράφονται τώρα. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε την συγκεκριμένη επανασύνδεση και πολύ χαιρόμαστε που το 2018 μας φέρνει μια τόσο καλή είδηση από το Hollywood.

Μπορεί να χώρισαν τον περασμένο Αύγουστο, όμως απ' ότι φαίνεται οι μήνες που έμειναν χώρια τους έκαναν να σκεφτούν ώριμα και να καταλήξουν στο ότι δεν μπορούν να μείνουν χωριστά ο ένας από τον άλλον. Η Amber Heard και ο Elon Musk μάλλον αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και αυτό είναι ό,τ καλύτερο διαβάσαμε σήμερα. Νωρίτερα μέσα στον μήνα το διάσημο ζευγάρι εθεάθηκε να φιλιέται και τώρα κάνει μαζί διακοπές στη Χιλή.

Η 31χρονη ηθοποιός και ο 46χρονος επιχειρηματίας βρέθηκαν με παρέα στο εστιατόριο El Taringa το βράδυ της Παρασκευής (29 Δεκεμβρίου) όπου και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί. Η εν λόγω φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram account του εστιατορίου και κάπως έτσι προδόθηκε και η επανασύνδεση τους. Ελπίζουμε μετά και από αυτήν την είδηση το 2018 να φέρνει μόνο καλές ειδήσεις από το Hollywood.


https://www.instagram.com/p/BdT7CzzFU6c