Εσύ ακόμη να πειστείς πως η Selena Gomez και ο Justin Bieber είναι ένα βήμα πριν το γάμο;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εσύ ακόμη να πειστείς πως η Selena Gomez και ο Justin Bieber είναι ένα βήμα πριν το γάμο;

Κάνουν πια τα πάντα μαζί

Μία από τις πιο απρόσμενες επανασυνδέσεις του 2017 ήταν αναμφίβολα αυτή της Selena Gomez και του Justin Bieber, η οποία εξακολουθεί να υφίσταται και τη νέα χρονιά. Οι δύο νέοι φαίνεται πως έχουν αναζωπυρώσει για τα καλά τον ερωτά τους και έτσι όπως τους βλέπουμε μοιάζουν να είναι ένα βήμα πριν από τον γάμο.

Καλά, φυσικά και δεν εννοούμε πως παντρεύονται, ούτε πως υπάρχει κάποια τέτοια εξέλιξη στο βάθος, απλά είναι σχεδόν αυτοκόλλητοι και κάνουν τα πάντα μαζί. Για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοούμε, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να βγαίνουν από ένα γυμναστήριο στο West Hollywood, έχοντας μόλις τελειώσει ένα μάθημα pilates.

0103 Justin bieber Selena Gomez Gallery 3

Το διάσημο νεαρό ζευγάρι φαίνεται πως ήπιε πολλές μαργαρίτες στις γιορτές κι έφαγε λίγη περισσότερη γαλοπούλα από όση έπρεπε και έτσι αποφάσισε να κάψει τις περιττές θερμίδες. Η Selena και ο Justin απαθανατίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Hot Pilates και έκαναν ένα ιδιωτικό μάθημα οι δυο τους. Το συγκεκριμένο session γίνεται σε θερμοκρασία μεταξύ 95 και 100 βαθμών και οι δύο τραγουδιστές φεύγοντας από το studio ήταν εμφανώς κουρασμένοι και ιδρωμένοι.

Να σου θυμίσουμε πως οι Jelena πέρασαν μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Cabo San Lucas και στη συνέχεια πέταξαν με ιδιωτικό τζετ πίσω στο σπίτι τους παρέα με όλους τους φίλους τους.