Βλέπουμε καλά; Η Ellen DeGeneres επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Βλέπουμε καλά; Η Ellen DeGeneres επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner;

Κι εσύ αυτό δεν κατάλαβες μόλις;

Εχθές η Khloe Kardashian εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, όπου και μίλησε δημόσια για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Η 33χρονη reality star ζει την απόλυτη ευτυχία αυτό το διάστημα και φυσικά είναι κάτι που δεν μπορεί να κρύψει με τίποτα. Στο show ήταν πιο λαμπερή από ποτέ και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο φύλο και το όνομα του μωρού της.

Μεγάλη εντύπωση βέβαια προκάλεσε και αυτό που γράφτηκε από το επίσημο Instagram του show, προκειμένου να προωθηθεί το επεισόδιο και που αναμφίβολα ήταν μία ακόμη επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της Kylie Jenner. «Khloe Kardashian and her baby bump are here tomorrow. Kylie Jenner and her baby bump are watching from home», (aka η Khloe Kardashian και η φουσκωμένη της κοιλίτσα θα είναι εδώ αύριο. Η Kylie Jenner με την δική της φουσκωμένη κοιλίτσα θα παρακολουθούν από το σπίτι), έγραφε η λεζάντα με το βίντεο της Khloe, δημιουργώντας ντόρο για μία ακόμη φορά.


https://www.instagram.com/p/BdgrJQSAXV9

Δεν χρειάζεται να σου αναφέρουμε φυσικά τι επικράτησε στα σχόλια κάτω από το βίντεο. Η ανάρτηση αυτή της Ellen μπορεί να έγινε με αυτό το ιδιαίτερο χιούμορ που διαθέτει, ωστόσο έχει και πάρα πολλές πιθανότητες να είναι αλήθεια. Την απορία μόνο η Kylie μπορεί να μας την λύσει οριστικά και αυτό θα γίνει πάρα πολύ σύντομα πιστεύουμε.