Επιτέλους! Ο Travis Scott μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους! Ο Travis Scott μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner

Μας έχει κουράσει πολύ αυτό το ζευγάρι

Πάνε σχεδόν τέσσερις μήνες από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση πως η Kylie Jenner είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον Travis Scott. Η αλήθεια είναι πως τότε λίγοι το πίστεψαν, όμως σε αυτή την οικογένεια όλα είναι πιθανά και από τη στιγμή που η είδηση αυτή δεν έχει διαψευστεί από κανένα μέλος της οικογένειας, δεν έχουμε παρά να υποθέσουμε πως η νεαρή star απλά δεν θέλει να μας αποκαλύψει την αλήθεια.

Ωστόσο όλα τα στοιχεία μας δείχνουν ξεκάθαρα πως είναι έγκυος και ας μην το επιβεβαιώνει. Έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της που τη δείχνουν με φουσκωμένη κοιλίτσα, εκείνη ισχυρίζεται πως έχουν υποστεί επεξεργασία, δεν κάνει πια εξόδους, όλες οι selfie της -όσες βγάζει πλέον- είναι όλες από το στήθος και πάνω τραβηγμένες, ε δεν θέλουμε και πολύ για να πειστούμε.

Ο Travis Scott μάλιστα έπειτα από τόσους μήνες, μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της καλής του. Τα λόγια του βέβαια δεν μας είπαν τίποτα καινούργιο, αλλά το γεγονός πως και αυτός προσπάθησε να «μπαλώσει» το γεγονός μας επιβεβαίωσε ξανά, πως η εγκυμοσύνη αυτή είναι πέρα για πέρα αληθινή. Σε συνέντευξη του στο Billboard Magazine, ο rapper ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν ξέρει για ποιο πράγμα μιλάει ο κόσμος και πως όλα αυτά είναι απλά εικασίες.

Travis, καλή προσπάθεια, αλλά μπορούσες και καλύτερα!

Διάβασε επίσης: Βλέπουμε καλά; Η Ellen DeGeneres επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner;