Ξέχνα την Emma Watson που ήξερες! Η star άλλαξε τα μαλλιά της και είναι αγνώριστη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέχνα την Emma Watson που ήξερες! Η star άλλαξε τα μαλλιά της και είναι αγνώριστη

Και της πάει απίστευτα πολύ

Η χρονιά που πέρασε ήταν καθοριστική για πολλές από τις celebrity κυρίες του Hollywood, οι οποίες αποφάσισαν έστω και στο παρά πέντε να αλλάξουν το hair look τους. Και κάπως έτσι δυναμικά φαίνεται πως μπαίνει και το 2018, αφού έχουμε ήδη την πρώτη star που αποφάσισε να αλλάξει λίγο τα μαλλιά της. Μπορεί να μη σου φανεί πως έκανε και κάποια τραγική αλλαγή, εμάς όμως μας αρέσει πολύ το νέο της στυλ.

Η Emma Watson έφερε έναν αέρα ανανέωσης και θύμισε κάτι από εποχές 2010 που κυριαρχούσε η συγκεκριμένη τάση στα μαλλιά. Η 27χρονη ηθοποιός έκοψε μικρές και κοντές αφέλειες -περίπου στη μέση του μετώπου της- ενώ άλλαξε λίγο και το χρώμα τους, υιοθετώντας μια πιο σκούρα καστανή απόχρωση.

47D5B74C00000578 5242387 image a 1 1515313182651

Και μπορείς να μάθαμε πως το hair style του 2018 είναι το μακρύ καρέ, μήπως όμως στα trends επανήλθαν και αυτού του είδους οι αφέλειες; Η Emma παρευρέθηκε στο tea-party των BAFTA που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles εχθές το βράδυ και πραγματικά λίγο έλειψε να μην την αναγνωρίσουμε. Το ντύσιμο της απλό και σικάτο στις αποχρώσεις λευκού-μαύρου και το hair look της πιο ωραίο από κάθε άλλη φορά.

Μέχρι και η ίδια η ηθοποιός είπε μάλιστα σχετικά με την αλλαγή της, πως ποτέ δεν ένιωθε τόση αυτοπεποίθηση. Και αν μας ρωτάς, αυτό είναι και το πιο σημαντικό από όλα.

Διάβασε και αυτό: Έναν μήνα μετά τον χωρισμό της, η star κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της