Η τρομερή αλλαγή στη ζωή της Meghan Markle θα ταράξει και σένα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η τρομερή αλλαγή στη ζωή της Meghan Markle θα ταράξει και σένα

Φαίνεται πως οι βασιλικές επιρροές βρίσκονται ήδη στο αίμα της

Μια στενάχωρη και απρόσμενη είδηση που αφορά τη Meghan Markle και τη ζωή της ως πριγκίπισσα μας περίμενε σήμερα το πρωί και αλήθεια ταραχτήκαμε αρκετά. Η διάσημη ηθοποιός που σε λίγους μήνες θα είναι και επίσημα σύζυγος του πρίγκιπα Harry πήρε μια σημαντική απόφαση και έκανε κάτι που ομολογουμένως δεν μας άρεσε καθόλου.

36χρονη ηθοποιός, ακτιβίστρια και αρραβωνιαστικιά του Harry από χθες δεν βρίσκεται πια στα social media, αφού αποφάσισε να διαγράψει τόσο το Instagram, όσο και το Twitter account της. Κανένα από τα βασιλικά μέλη δεν έχει προσωπικό account στα social media, ωστόσο υπάρχει επίσημος λογαριασμός για το Kensnigton Palace, το Clarence House και της Βασιλικής Οικογένειας γενικά σε Instagram και Twitter.

meghan markle deletes social media 01

Η Meghan ήταν πάντα ενεργός χρήστης και στις δύο εφαρμογές, ωστόσο τους τελευταίους μήνες δεν είχε ποστάρει απολύτως τίποτα. Να σου θυμίσουμε επίσης πως τον περασμένο Απρίλιο διέγραψε και το website που είχε, φουντώνοντας τότε τις φήμες περί επίσημης σχέσης με τον Harry. Φαίνεται πως η Meghan έχει αρχίσει ήδη να φέρεται σαν γαλαζοαίματη και παρά το γεγονός πως μας στεναχώρησε το γεγονός της διαγραφής των account της, πιστεύουμε πως θα είναι μία υπέροχη πριγκίπισσα.

meghan markle deletes social media 02

Διάβασε και αυτό:

To παλτό είναι το ρούχο-φετίχ της Meghan Markle

Είδαμε καλά; Η είδηση για τον Πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει