Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη έφτιαξε μια σαλάτα που θα θες σίγουρα να δοκιμάσεις

Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη έφτιαξε μια σαλάτα που θα θες σίγουρα να δοκιμάσεις

Ή μήπως όχι;

Η Βάσω Λασκαράκη έχει τρελή αδυναμία στην κόρη της την Εύα και αυτό φυσικά είναι κάτι που μας το έχει κάνει σαφές πολλές φορές μέσα από το Instagram account της. Και ξέρεις κάτι, αυτό το κοριτσάκι το αγαπάμε κι εμείς πολύ και ας μην την έχουμε δει ποτέ, μιας και η μαμά της φροντίζει πάντα να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γλυκιά ηθοποιός παρά το φορτωμένο πρόγραμμα της περνάει αρκετό χρόνο με την κόρη της και μας δείχνει συχνά πυκνά μέσα από το Instagram account της πράγματα που κάνουν οι δυο τους. Η τελευταία της ανάρτηση βέβαια, ομολογούμε πως προβλημάτισε λίγο. Η Βάσω όπως είδαμε είχε καλέσει κάποιους φίλους για φαγητό και η Εύα θέλησε να τη βοηθήσει σε αυτό.

Κάπως έτσι λοιπόν αποφάσισε να φτιάξει μία σαλάτα, προκειμένου να ενισχύσει το τραπέζι της μαμάς της. Και πιστεύουμε πως αυτήν τη σαλάτα θα ήθελες κι εσύ να τη δοκιμάσεις ή μήπως όχι; Τα υλικά λοιπόν που η Εύα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει για την σαλάτα της ήταν τα εξής: τρία αχλάδια, δύο μήλα, μία ντομάτα, μαρούλι, μισό λεμόνι, ελιές και δύο λεμονάδες.

vasolaskaraki 10 1 2018 12 10 40 532

Είναι εμφανές πως ήθελε να φτιάξει κάτι διαφορετικό και ίσως εξωτικό, ωστόσο δεν ξέρουμε, εάν τελικά η μαμά της την άφησε να το επιχειρήσει.

Διάβασε και αυτό: Survivor 2: O Γιάννης Δρυμωνάκος είναι η αιτία που θα το βλέπεις και φέτος φανατικά