6 μήνες μετά την γέννα, το supermodel ποζάρει topless & οφείλεις να δεις τις αρετουσάριστες φωτό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
6 μήνες μετά την γέννα, το supermodel ποζάρει topless & οφείλεις να δεις τις αρετουσάριστες φωτό της

Αυτό είναι το πραγματικό της κορμί

Μόλις δύο ημέρες έχουν περάσει από τότε που διαβάσαμε πως star πόσταρε φωτογραφία στο προσωπικό της account στο Instagram, στην οποία προηγουμένως όμως είχε κάνει photoshop. Δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό ισχύει βέβαια, αλλά υπήρχαν πολλά σχόλια που ανέφεραν πως το 30χρονο supermodel είχε πειράξει την φωτογραφία του.

Κάτι που αν μας ρωτάς δεν χρειαζόταν να κάνει -εάν συνέβη φυσικά- μιας και το σώμα της δεν έχει ανάγκη από καμία επεξεργασία. Και αυτό λοιπόν θα σου το αποδείξουν οι νέες λήψεις της, οι οποίες δεν έχουν υποστεί καμία απολύτως επεξεργασία. Η Rosie Huntington Whiteley συμμετείχε σε μια φωτογράφιση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε παραλία στις Μπαχάμες και εκτός του ότι το κορμί της ήταν υπέροχο, πόζαρε και topless.

47FC770D00000578 5255431 image a 73 1515605909552

Και ναι, αυτό το κορμί πριν από έξι μήνες γέννησε ένα μωράκι, το πρώτο της 30χρονης καλλονής με τον σύντροφο της Jason Statham. Η Rosie ήταν περιτριγυρισμένη από άντρες και γυναίκες συνεργάτες, οι οποίοι την έφτιαχναν προκειμένου να βγει όπως έπρεπε στην φωτογράφιση. Ο φωτογραφικός φακός ωστόσο τρύπωσε και απαθανάτισε το όλο σκηνικό, παρουσιάζοντας μας την 30χρονη καλλονή τελείως αρετουσάριστη.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε για μία καινούργια σειρά από μαγιό και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως όλα της ταίριαζαν γάντι. Ένα ακόμη σημάδι που μας αποκαλύπτει περίτρανα και ξεκάθαρα πως οι φωτογραφίες αυτές ήταν αρετουσάριστες, ήταν η ελάχιστη κοιλίτσα που της έχει μείνει και ξεχώριζε από το μαγιό. Και η σκέψη μας ήταν μία και μόνο, μακάρι να είχαμε κι εμείς αυτήν την κοιλίτσα της Rosie.

Διάβασε ακόμη: Την τσακώσαμε: 6 μήνες μετά τη γέννα το supermodel κάνει… photoshop στο κορμί του