Stop the Press: H Κylie Jenner μόλις παραδέχτηκε την εγκυμοσύνη της

Stop the Press: H Κylie Jenner μόλις παραδέχτηκε την εγκυμοσύνη της

Καιρός ήταν

Τέρμα τα ψέματα φίλες και φίλοι γιατί πολύ απλά συνέβη αυτό που μάλλον είχαμε πάψει να ελπίζουμε ότι θα συμβεί: Η Kylie Jenner επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της, με έναν όχι και τόσο… άμεσο τρόπο, αλλά αρκετά σαφή ώστε να μας λυθούν όλες οι απορίες.

Που λέτε, η reality star ανέβασε μία throwback φωτογραφία στο snapchat όπου κρατάει τη νεογέννητη τότε Dream Kardashian-την κόρη του αδερφού της Rob-γράφοντας από κάτω: «Throwback with #Dream I can’t wait for #minikylie».

48022E3300000578 0 image a 2 1515669104437

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, οι θαυμαστές της τρελάθηκαν, με τις ευχές να διαδέχονται η μία την άλλη. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η Kylie είναι ήδη 6 μηνών, αν και κάτι μας λέει ότι είναι ίσως είναι περισσότερο.

Στο μεταξύ, οι φήμες περί χωρισμού από τον πατέρα του παιδιού της Travis Scott όλο και φουντώνουν, με τελευταίο κρούσμα τη φωτογραφία που ανέβασε εκείνος από strip club, στο οποίο δείχνει και ιδιαίτερα ευτυχισμένος. Φυσικά τα επικριτικά σχόλια που ακολούθησαν, περί σεβασμού απέναντι στην Kylie και το αγέννητο παιδί του, τον άφησαν παγερά αδιάφορο.

kyliejenner