Μα τι της συμβαίνει; Η αλλόκοτη εμφάνιση της star που μας προβλημάτισε αρκετά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα τι της συμβαίνει; Η αλλόκοτη εμφάνιση της star που μας προβλημάτισε αρκετά

Διακρίνεις κι εσύ κάποια περίεργη στάση;

Εδώ και αρκετές μέρες παρακολουθούμε τη νεαρή star στα social media και στον κυβερνοχώρο γενικότερα και ομολογούμε πως έχουμε παρατηρήσει κάποιες πολύ περίεργες κινήσεις από την πλευρά της. Μάλλον η σχέση της με τον star και η επαφή που εκείνος έχει κρατήσει με την πρώην του λόγω των παιδιών τους, την έχει επηρεάσει αρκετά και κάνει σπασμωδικές κινήσεις.

Η Sofia Richie είναι ένα νέο και πολύ όμορφο κορίτσι, που μάλλον το τελευταίο διάστημα βιώνει μια κρίση προσωπικότητας θα λέγαμε. Γνωρίζεις βέβαια πως ως σύντροφος του Scott Disick αυτό δεν είναι και πολύ περίεργο. Ωστόσο το γεγονός πως κάνει ό,τι μπορεί τον τελευταίο καιρό προκειμένου να μοιάσει στην πρώην σύντροφο του Scott, Kourtney Kardashian, δεν είναι και πολύ φυσιολογικό.

Η 19χρονη τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει αλλάξει τα μαλλιά της δύο με τρεις φορές και κάθε φορά μοιάζει όλο και περισσότερο στην Kourtney. Στην αρχή βέβαια η αλήθεια είναι πως δεν το καταλάβαμε, όμως μετά και την δεύτερη αλλαγή της, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Η Sofia αποφάσισε να αποχωριστεί -για λίγο μάλλον- το κοντό μήκος των μαλλιών της και αφού τα έβαψε καστανά, αποφάσισε να τους δώσει και λίγο μάκρος θυμίζοντας ακόμη πιο πολύ την reality star.

4800036B00000578 5256699 New look Richie showcased her darker and longer locks on her Ins m 21 1515664893079

Πιστεύεις κι εσύ πως η 19χρονη προσπαθεί για κάποιον λόγο να μοιάσει στην Kourtney ή είναι ιδέα μας;

Διάβασε ακόμη: Stop the Press: H Κylie Jenner μόλις παραδέχτηκε την εγκυμοσύνη της