Πάρε βαθιά ανάσα και δες την Jennifer Lopez να ποζάρει φορώντας μόνο το μαγιό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πάρε βαθιά ανάσα και δες την Jennifer Lopez να ποζάρει φορώντας μόνο το μαγιό της

Το απόλυτο κορμί

Αν μας ρωτούσε κάποιος ποια star θεωρούμε ως την πιο καλλίγραμμη και γυμνασμένη στο Hollywood ή έστω ποιο είναι το bodygoals μας για την νέα χρονιά, η απάντηση μας θα ήταν αναμφίβολα η Jennifer Lopez. Η Λατίνα τραγουδίστρια μας έδειξε για μία ακόμη φορά το απίστευτα καλλίγραμμο κορμί της και όπως καταλαβαίνεις δεν πέρασε στα ψιλά γράμματα.

Μία νέα φωτογράφιση για τη νέα σειρά παπουτσιών της με γνωστό Ιταλό σχεδιαστή, ήταν αρκετή για να μας κάνει να πετάξουμε κάτω το πιρούνι που κρατούσαμε και να κολλήσουμε με το σώμα της. Η star φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας μας τις ατελείωτες καμπύλες της και ναι κάπου εκεί σταματήσαμε να σκεφτόμαστε για λίγο.

47FB282400000578 0 image a 26 1515770877839

Μία προς μία παρατηρήσαμε τις φωτογραφίες της και ένα προς ένα μετρήσαμε τα κουτάκια στην κοιλιά της. Ό,τι και να κάνει η 48χρονη star θα παραμένει πάντα και για πάντα το απόλυτο κορμί του Hollywood. Και επειδή μπορεί να μην πιστεύεις όσα σου λέμε αρκεί να κάνεις μια βόλτα στην παρακάτω gallery και να το δεις με τα δικά σου μάτια.

Διάβασε και αυτό: Είναι η Angelina Jolie ερωτευμένη; Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου