Baby alarm: Γεννάει η Kylie Jenner;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby alarm: Γεννάει η Kylie Jenner;

Plus: Ο πραγματικός λόγος που η star έχει κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της

Αν υπάρχει ένα θέμα με το οποίο θα ασχολούμαστε για αρκετό καιρό ακόμη αυτό δεν είναι άλλο από την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner. Είναι η μόνη που δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη επίσημα την εγκυμοσύνη της και τελικά συνειδητοποιούμε πως αν δεν την δούμε με το μωρό στην αγκαλιά δεν θα το πει και ποτέ. Και κάπου εδώ ερχόμαστε στις φήμες των τελευταίων ωρών που την θέλουν να γεννάει.

Γενικά υπάρχει μια σύγχυση στο θέμα της εγκυμοσύνης της, αφού άλλοι υποστηρίζουν πως διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και άλλοι πως πριν από μερικές ώρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο μαιευτήριο, προκειμένου να γεννήσει. Κάπου εδώ να σου πούμε, πως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του TMZ ο συναγερμός ήταν λάθος και πως η 20χρονη star δεν έχει γεννήσει ή μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

48133EE000000578 5264639 image a 101 1515798052793

Η εικασία ξεκίνησε από μία σελίδα στο Facebook που ονομάζεται «The Morning Breathers», στην οποία ένα μέλος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο μιας φερόμενης συνομιλίας με έναν φίλο που προφανώς εργάζεται στο νοσοκομείο σύμφωνα με το Clevver. Στην εικόνα που δημοσιεύτηκε στην γεμάτη από οπαδούς κοινότητα για το online talk show «The Morning Breath», οι ισχυρισμοί αναφέρουν ότι η 20χρονη star βρίσκεται στην ιατρική μονάδα και είναι έτοιμη να γεννήσει.

Τα σχόλια πήραν φωτιά για μία ακόμη φορά και η είδηση αυτή όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκε, αντιθέτως διαψεύστηκε και μάλιστα με αποδείξεις.

Όσον αφορά στον λόγο που δεν την έχει επιβεβαιώσει/ ανακοινώσει έχει να κάνει με τον εαυτό της και μόνο και με κανέναν άλλον. Σύμφωνα με το Us Weekly η απόφαση του να κρατήσει χαμηλούς τόνους, είναι αυστηρά προσωπική προτίμηση. Και ενώ η νεαρή έχει μοιραστεί ανοιχτά τη ζωή της στα κοινωνικά μέσα και στο KUWTK τα τελευταία χρόνια, αυτή είναι μια πτυχή της ζωής της που θέλει να κρατήσει για τον εαυτό της.

Έχοντας υπόψην ότι η Kylie είναι διάσημη εδώ και πάνω από μία δεκαετία, η πηγή λέει: «Αν αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλει να κρατήσει για τον εαυτό της, θα πρέπει να το επιτρέψει. Έχει εργαστεί αρκετά σκληρά για να κάνει ό, τι θέλει».

Δες και αυτό: Η μεγάλη μέρα πλησιάζει: Η Kylie Jenner έχει ήδη ετοιμάσει το βρεφικό δωμάτιο στο σπίτι της