Κορμί θανατηφόρο! Έπειτα από δύο εγκυμοσύνες, η star έχει αυτό ακριβώς το σώμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κορμί θανατηφόρο! Έπειτα από δύο εγκυμοσύνες, η star έχει αυτό ακριβώς το σώμα

Μα πες μας ποιο είναι το μυστικό σου;

Είναι νέα, είναι όμορφη, έχει απίστευτο σώμα και όσο και αν δεν το πιστεύεις, είναι μαμά δύο υπέροχων και πανέμορφων κοριτσιών. Την κοιτάς, την ξανακοιτάς και ακόμα αναρωτιέσαι πως γίνεται το κορμί αυτό να έχει κάνει δύο παιδιά. Και όμως συμβαίνει και δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο για τις stars του Hollywood αυτό.

Ωστόσο καταλαβαίνεις πως ένα μικρό σοκ το πάθαμε όταν είδαμε τη Blake Lively στην τελευταία της εμφάνιση. Μας έκανε κυριολεκτικά να τρίβουμε τα μάτια μας. Η όμορφη και γλυκιά ηθοποιός έδωσε το παρών σε γεύμα που πραγματοποιήθηκε στο Bergdorf Goodman της Νέας Υόρκης και αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

480A317300000578 5261945 Style queen Blake Lively showed off her incredible figure on Thu a 29 1515827988975

Η Blake πόσταρε μερικές φωτογραφίες στο Instagram account της με την εμφάνιση της και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι αφενός να της δώσουμε το like μας και αφετέρου να την χειροκροτήσουμε γι’ αυτό το απίστευτο κορμί. Φορώντας μία animal printed ψηλόμεση παντελόνα σε πράσινο χρώμα και ένα ροζ μακρυμάνικο μπλουζάκι το οποίο άφηνε ακάλυπτη όλη την πλάτη της πόζαρε στον φακό και χαμογελούσε.

Και δεν ξέρουμε ποια είναι η δική σου άποψη, αλλά το κορμί αυτό έπειτα από δύο γέννες μόνο να το θαυμάσουμε μπορούμε. Εύγε Blake, είσαι το είδωλο μας.

Δες και αυτό: Baby alarm: Γεννάει η Kylie Jenner;