New couple alert: Η μυστηριώδης σύντροφος του διάσημου ηθοποιού μόλις αποκαλύφθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
New couple alert: Η μυστηριώδης σύντροφος του διάσημου ηθοποιού μόλις αποκαλύφθηκε

Και είναι και πολύ γνωστή

Εδώ και λίγο καιρό ο διάσημος ηθοποιός έχει καινούργια σύντροφο, όμως ο φωτογραφικός φακός δεν κατάφερε ούτε μία φορά να τους τσακώσει μαζί. Δεν είναι όμως κάθε μέρα γιορτή όμως για να τη γλιτώνουν και κάπως έτσι έγιναν τσακωτοί από τον φακό της DailyMail, την περασμένη Δευτέρα. Και μάλιστα ξέρουμε πλέον και ποια είναι η εν λόγω κυρία.

Ο Keanu Reeves εθεάθη να φεύγει από το ιταλικό εστιατόριο Madeo στο West Hollywood και μάντεψε; Δεν ήταν μόνος του, αλλά με αυτή τη μυστηριώδη γυναίκα που τον συνοδεύει καιρό τώρα. Πλέον όμως δεν είναι καθόλου μυστήρια, αφού η DailyMail ανακάλυψε την ταυτότητα της 44χρονης.

47F9304300000578 0 image m 7 1515595014972

Πρόκειται για την Alexandra Grant με την οποία ο 53χρονος ηθοποιός γνωρίζονται πολλά χρόνια, αφού στο μακρινό 2011 είχαν δουλέψει μαζί για το εικονογραφημένο βιβλίο Ode to Happiness, το οποίο μάλιστα ήταν και πολύ επιτυχημένο. Από τότε οι δυο τους πήγαιναν συχνά σε gallery, σε παρουσιάσεις βιβλίων, είχαν φωτογραφηθεί για την Vogue της Ισπανίας, ενώ ταξίδεψαν και ως τη Γερμανία για να δουλέψουν μαζί.

Η 44χρονη Alexandra σύμφωνα με πληροφορίες είναι πάρα πολύ καλή στη δουλειά της, ενώ φαίνεται να ταιριάζει πολύ με τον Keanu μιας και έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Ελπίζουμε αυτή η σχέση να είναι και τυχερή.