Η δήλωση της Kris Jenner στο KUWTK που πρόδωσε κι επίσημα την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η δήλωση της Kris Jenner στο KUWTK που πρόδωσε κι επίσημα την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner

Δεν συμφωνείς πως μας έδωσε ακόμη ένα στοιχείο;

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσα περισσότερα στοιχεία έχουν αρχίσει και μαζεύονται σχετικά με την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner και το κατά πόσο είναι αυτή αληθινή ή όχι. Πιο συγκεκριμένα και για να είμαστε ακριβής εγκυμοσύνη υπάρχει, απλά ακόμη η ίδια δεν θέλει και δεν νιώθει την ανάγκη να το αποκαλύψει και να το ανακοινώσει.

Και όσο εκείνη κάθεται και περιμένει -την επιφοίτηση μάλλον- η μητέρα της Kris, έρχεται ολοένα και πιο κοντά στο να ανακοινώσει η ίδια την εγκυμοσύνη της κόρης της. Ή τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνουμε από τις σπόντες που μας πετάει κάθε τόσο στα τρέιλερ της σειράς. Αυτό λοιπόν συνέβη και αυτήν τη φορά και είμαστε σίγουρες πως η 62χρονη star ήθελε πραγματικά να μιλήσει έξω από τα δόντια για το θέμα της κόρης της.

Η Κylie λοιπόν, έχει να τα βγάλει πέρα στο σπίτι της με μία υπάλληλο η οποία μάλλον δεν είναι και τόσο υπάκουη και διακριτική. Αν και δεν εμφανίζεται στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 14 Γενάρη, υπάρχει μία σκηνή που την δείχνει να μιλά με την μητέρα της μέσω τηλεφώνου και να της εκφράζει τις ανησυχίες της γι’ αυτήν την ανυπάκουη υπάλληλο, η οποία προσπαθεί να την βγάλει φωτογραφίες μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

«Νιώθω πολύ άσχημα για την Kylie, γιατί υπάρχει πάντα κάποιος που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μια συγκεκριμένη κατάσταση», λέει η Kris στις κάμερες και στην συγκεκριμένη περίπτωση η κατάσταση αυτή είναι η εγκυμοσύνη της κόρης της. Αυτή η υπάλληλος για έναν και μόνο λόγο προσπαθεί να την τραβήξει κρυφά φωτογραφίες και αυτό δεν είναι σίγουρα για να δούμε την Kylie, αλλά την φουσκωμένη κοιλιά της.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως ενώ τόσους μήνες η 20χρονη προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην απαθανατιστεί από τους παπαράτσι, εάν υπάρχει ένα τέτοιο άτομο μέσα στο ίδιο της το σπίτι το οποίο προσπαθεί να την εκθέσει είναι σίγουρα άβολο και άσχημο. Kylie, η λύση είναι μία, να το αποκαλύψεις επιτέλους μόνη σου!

Διάβασε επίσης:

Eίναι όντως αυτή η star του Game of Thrones;

Είναι έγκυος; Οι φήμες για τη star του Hollywood ολοένα και «φουντώνουν»