Η Dakota Johnson στα πρώτα τρυφερά τετ α τετ με το νέο της σύντροφο

Η Dakota Johnson στα πρώτα τρυφερά τετ α τετ με το νέο της σύντροφο

Η Dakota Johnson στις πιο in love στιγμές της.

H Dakota Johnson είναι in love. Μπορεί αυτές τις ημέρες να χαζεύουμε όλες το νέο τρέιλερ της ταινίας 50 shades αλλά εκείνη αυτήν την περίοδο εκείνη καρδιοχτυπά για έναν και μόνο άντρα. Από τότε που το όνομά της εκτοξεύτηκε στην κορυφή των πιο ισχυρών ονομάτων του Hollywood, εκείνη δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα με την προσωπική της ζωή. Τώρα όμως δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί. Ο έρωτας είναι σαν τον βήχα. Το ξέρεις.

Ο Chris Martin και η Dakota Johnson απαθανατίστηκαν σε χαλαρή και ρομαντική βόλτα στην θάλασσα. Ήταν όλη την ώρα αγκαλιά και περπατούσαν στην παραλία του Malibu. Οι δυο τους φημολογείται πως είναι ζευγάρι από τον Οκτώβριο ενώ τα πρώτα τους κοινά πλάνα ήρθαν στην δημοσιότητα πριν από μερικά 24ωρα. Η σχέση τους είναι πλέον δεδομένη και αναρωτιόμαστε αν η Dakota έχει γνωρίσει και την πρώην σύζυγο του Chris Martin.

Το ζευγάρι δεν ήταν μόνο του στην παραλία αφού η ηθοποιός είχε πάρει μαζί της και τον σκύλο της. Stay tuned γιατί διαισθανόμαστε πως αυτή η σχέση δεν είναι... της πλάκας!

Δες τις φωτογραφίες τους στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης:

Επιτέλους! Το νέο ζευγάρι του Hollywood απαθανατίζεται μαζί για πρώτη φορά και οι fans παραληρούν