Η Kim Kardashian αποφάσισε να κάνει μία πλαστική που θα της αλλάξει την ζωή!

Η Kim Kardashian αποφάσισε να κάνει μία πλαστική που θα της αλλάξει την ζωή!

Η Kim είπε «ναι» στο νυστέρι!

Η Kim Kardashian έγινε μαμά για τρίτη φορά το απόγευμα της Τρίτης. Η κορούλα της ήρθε στην ζωή μέσω παρένθετης και η τηλεπερσόνα μέχρι στιγμής δεν μας έχει χαρίσει κανένα της πλάνο. Ούτε καν τα πατουσάκια της.

Και ενώ κρατά στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οικογένειάς της, λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της και την πορεία των πλαστικών της επεμβάσεων. Τέλος τα θρυλικά οπίσθια. Αυτό που άκουσες.

Η Kim Kardashian αποφάσισε να προβεί σε νέα πλαστική επέμβαση για να εξομαλύνει την κατάσταση των οπισθίων της καθώς θεωρεί πως πλέον είναι πολύ μεγάλα και δεν ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Η πλαστική επέμβαση είναι μέσα στα πλάνα της για το 2018 και το θεωρούμε πως θα το κάνει. Η Kim είναι γυναίκα της υπερβολής και όντως μπορεί να την δούμε με εντελώς διαφορετικό σώμα μέσα στους επόμενους μήνες.

Οι άντρες, ειδικά, θα έχουν πολλές αντιρρήσεις αλλά πώς να το κάνουμε τώρα!Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως για αυτόν τον λόγο έχει σταματήσει να ποστάρει στα social media φωτογραφίες που δείχνουν το σημείο αυτό του κορμιού της. Δεν υπερηφανεύεται πλέον για τις juicy καμπύλες της.