Η star φωτογραφίζεται με τον σύντροφο της και βάζει τέλος στις φήμες για τη σχέση της με τραγουδιστή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star φωτογραφίζεται με τον σύντροφο της και βάζει τέλος στις φήμες για τη σχέση της με τραγουδιστή

Την βλέπουμε πρώτη φορά με τον σύντροφο της

Μια εβδομάδα ακριβώς -εντάξει και μερικές ημέρες- έχουν περάσει από τότε που κυκλοφόρησε και πάλι η είδηση πως η star επανασυνδέεται ή μάλλον είναι ήδη σε σχέση με τον πρώην της, έπειτα από τέσσερα χρόνια που έμειναν χώρια. Δεν λέμε είναι ωραία, αλλά αρκετά απρόσμενη επανασύνδεση και απλά περιμέναμε την τελική επιβεβαίωση.

Λάθος μεγάλο όμως, που πιστέψαμε σε αυτές τις φήμες γιατί η νεαρή ηθοποιός πριν από περίπου δύο 24ωρα φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με τον σύντροφο της, όταν και παρευρέθηκαν στο Beauty Party του YSL, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αντρικής εβδομάδας μόδας του Παρισιού στις 17 Ιανουαρίου.

Καταλαβαίνεις πως η έκπληξη μας ήταν αρκετά μεγάλη, αφού πιστεύαμε πως η Zoe Kravitz και ο Drake είναι και πάλι μαζί. Η 29χρονη star φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με τον σύντροφο της και ηθοποιό Karl Glusman και έβαλε τέλος σε όλες τις φήμες του τελευταίου έτους που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον rapper Drake. Φαίνεται πως ο έρωτας αυτός που άνθισε πριν από τέσσερα χρόνια δεν υφίσταται πια, ό,τι και να λένε οι φήμες που κυκλοφορούν.

zoe kravitz boyfriend karl glusman couple up at ysl beauty paris fw party 08

Η Zoe μας απέδειξε πως είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη με τον Karl, οπότε μόνο να τους ευχηθούμε τα καλύτερα μπορούμε.

Διάβασε ακόμη:

Η Kim Kardashian αποφάσισε να κάνει μία πλαστική που θα της αλλάξει την ζωή!