Η φωτογραφία της Jessica Alba με τον νεογέννητο γιο της είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η φωτογραφία της Jessica Alba με τον νεογέννητο γιο της είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα

Δες τι ανέβασε στο Instagram account της

Αυτή η χρονιά που πέρασε ήταν για τη Jessica Alba η πιο όμορφη, αφού έμεινε έγκυος στο τρίτο της παιδάκι και λίγο πριν έρθει το καινούργιο έτος γεννήθηκε και ο μονάκριβος γιος της. Η ηθοποιός και ο σύζυγος της χάρισαν στις κόρες τους έναν αδερφό και εδώ και περίπου έναν μήνα διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους.

Η ηθοποιός δείχνει να απολαμβάνει το γεγονός πως έγινε μανούλα ξανά και αυτό μας το απέδειξε μέσα από το Instagram account της, ανεβάζοντας την πιο γλυκιά της φωτογραφία ως τώρα. Ο γιος της Hayes, όπως τον έχει ονομάσει, είναι ακόμη πολύ μικρούλης -δεν έχει γίνει ακόμη ούτε ενός μήνα- και όπως καταλαβαίνεις την περισσότερη ώρα είτε θα κοιμάται, είτε θα τρώει και μία τέτοια ακριβώς φωτογραφία ανέβασε.

H 36χρονη star έχει τον γιο της στην αγκαλιά της σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο την ώρα που θηλάζει. Και είναι πραγματικά τόσο, μα τόσο μικροσκοπικός. Μάλιστα ανέβασε μία ακόμη στα stories της, όπου και οι δύο φορούν ριγέ και βλέπουμε την φατσούλα του καθαρά. Όπως και να έχει πάντως, αξίζει να της δώσεις το like σου γι' αυτές τις γλυκύτατες φωτογραφίες.


https://www.instagram.com/p/BeJw2InB1RX

Διάβασε επίσης:

Λιώσε ελεύθερα: 5 μέρες μετά την γέννηση του γιου τους, το διάσημο ζευγάρι κάνει την πρώτη του έξοδο