Αυτό και αν αποκλείεται! Η Kim Kardashian θέλει 4ο παιδί και έχει ήδη ρωτήσει την παρένθετη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό και αν αποκλείεται! Η Kim Kardashian θέλει 4ο παιδί και έχει ήδη ρωτήσει την παρένθετη

Η reality star θέλει μια μεγάλη οικογένεια

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες η Kim Kardashian έγινε μαμά για τρίτη φορά, όταν η παρένθετη μητέρα που είχε προσλάβει έφερε στον κόσμο τη μικρή Chicago. Σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly, η 37χρονη είναι μία πολύ δοτική μαμά και δεν έχει φύγει λεπτό δίπλα από τη νεογέννητη κόρη της.

Αυτό, όμως, που μας προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση και έκπληξη είναι το γεγονός πως θέλει και πάλι να γίνει μητέρα. Τι εννοούμε; Το Us Weekly ανέφερε, επίσης, πως η reality diva ρώτησε την παρένθετη μητέρα της εάν θέλει να κυοφορήσει ένα ακόμη παιδί για εκείνη. «Η Kim θέλει ένα τέταρτο παιδί», πρόσθεσε η πηγή, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν η γυναίκα έχει συμφωνήσει.

488AB70700000578 5307523 image a 33 1516808608610

Είναι γνωστό πως η Kim θέλει μία μεγάλη οικογένεια και αυτό άλλωστε είχε πει πριν αποφασίσει να αποκτήσει το τρίτο της παιδάκι. Είχε δηλώσει πως επειδή και η ίδια προέρχεται από μία μεγάλη οικογένεια με πολλά αδέρφια, θέλει και τα δικά της παιδιά να αποκτήσουν πολλά αδερφάκια. Επομένως δεν μας φαίνεται και πολύ περίεργο το ενδεχόμενο να θέλει να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί.

Ίσως απλά να είναι πολύ νωρίς ακόμη γι’ αυτό, αφού το μωρό δεν έχει γίνει ούτε ενός μήνα. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε τι απάντησε η παρένθετη μητέρα. Λες;

Διάβασε επίσης:

Η Kim Kardashian με see-through φόρεμα στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση της Chicago