Meghan Markle & πρίγκιπας Harry: Το βέτο τους και οι «παρεξηγήσεις» μέσα στην βασιλική οικογένεια

Meghan Markle & πρίγκιπας Harry: Το βέτο τους και οι «παρεξηγήσεις» μέσα στην βασιλική οικογένεια

Η Meghan & ο Harry είναι τα «πρόσωπα» του Παλατιού!

Η Meghan Markle ήρθε για να μείνει. Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Harry έχει κάνει ήδη μερικές δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του συντροφού της και τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από διθυραμβικά. Classy και με ένα χαμόγελο που μόνο θετικά vibes μπορεί να σου μεταδόσει.

Μέσα σε όλο όμως αυτό το πρόγραμμα με τις εμφανίσεις, το ζευγάρι προσπαθεί να οργανώσει και τον επικείμενο γάμο του. Τέσσερις μήνες έμειναν μέχρι τα φλας της δημοσιότητας να πέσουν όλα στην Μ.Βρετανία και το νυφικό της Meghan. Αυτό όμως είναι και ο λόγος για τον οποίο η πριγκίπισσα Eugenie πάτησε το pause στον γάμο της.

Φήμες θέλουν τον Jack Brooksbank και την πριγκίπισσα Ευγενία να έχουν αναγκαστεί (να τους έχεις επιβληθεί καλύτερα) να αναβάλλουν το γάμο τους μέχρι τον Οκτώβριο καθώς άλλος είναι ο γάμος που προηγείται. Επίσης, πρέπει να γίνει τότε καθώς ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα είναι σε tour οπότε η ξαδέρφη ΠΡΕΠΕΙ να περιμένει.

Όπως κατάλαβες αυτόν τον χρόνο η οικογένεια θα έχει πολλές «επίσημες» συναντήσεις. Άβολο όμως να σου λένει πότε ΠΡΕΠΕΙ να παντρευτείς. Πολύ άβολο!

Διάβασε επίσης:

To γεγονός που ίσως επισκιάσει το γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle